Halukste tietää mitä teistä tulee aikuisina? ps. oon syntyny marraskuussa.....................

Joulukuussa syntyneestä lapsesta tulee keskimääräistä useammin hammaslääkäri. Tammikuun puolella syntyneet sen sijaan päätyvät usein perintäalalle tai lääkäreiksi.

Helmikuun vauvoista tulee usein taiteilijoita ja maalislapsista lentäjiä tai muusikoita, tutkijat kertovat. 

Huhti-toukokuussa syntyneiden ammatit jakaantuvat melko tasaisesti. Huhtihenkilöille ei tosin luvata kovin korkeaa älykkyyosamäärää ja porukasta löytyy diktaattoreja kuten Adolf Hitler ja Saddam Hussein. Toukokuussa mahdollisuudet ammattijalkapalloilijaksi ovat huonot, mutta sitä korvaavat taipumukset politiikassa.

Urheilijoita ei synny myöskään kesällä. Kesäkuun ihmisistä löytyy paljon johtajia ja Nobel-voittajia, heinäkuulaisista muurareita ja junankuljettajia. Muurarit hallitsevat myös elokuuta, joskin elokuussa syntyjänä voi myös harkita Yhdysvaltojen presidentin virkaa.
Syyskuun joukko pärjää yleensä hyvin niin opiskelussa kuin urheilussakin ja heistä tulee usein lääkäreitä, muttei kampaajia. Lokakuussa syntyneet elävät vanhaksi, keskimäärin 215 päivää kauemmin kuin maaliskuun lapset.

Marraskuun lapsia, tai heidän vanhempiaan, tutkimus voi tosin hieman järkyttää. Tässä joukossa esiintyy paljon niin skitsofreniaa kuin sarjamurhaajiakin.

Ei kommentteja: