ksöl-ldldldl,f,fsöaääapemg

Vihaan stressaamista. Silti stressaan joka ikistä helvetin asiaa enkä kuitenkaan saa mitään tehtyä?
Mikä mua vaivaa? Poljin just 12km, ok. Sitte seuraava juttu, nukkumaan koska on pää kipeä. Sitten pitämään kerhoa, johon pitäis suunnitella jotaki tekemistä. Voi helvetti, muistin just yhden toisenki asian.. nojoo eteenpäi.. Sen jälkeen tuukan pitäis olla täällä, vaatteiden kans jota tarvin huomiseks ja jos en saa autokyytii huomiseks kouluun et tiedä miten tuun saamaan 5 kassillista vaatteita pyörän jopparille. Sitte.. liikuntatunti, rahat, vaatteet ja siinäki tulee yks kassi lisää! Tuukan autokoulu ja sit pitäis varata sen kans kirpputosi pöytä, ja pakata turun reissua varten ja sitte pitäis vielä lähettä työhakemuksia! Valokuviaki pitäis lähettää lehteen ja sähköpostit lukee! BLÄH! Ja teitä kaikkia ihaniaki pitäis muistaa.. Niin ja vielä pitää hoitaa tänään lapsosia.. ja verokortti? Tai bussikortti? Huoneen siivous?
  Ymmärrättekö miks stressaan? Mut silti oon niin helvetin tyhmä et istun koneella tekemättä mitään vaikka voisin olla hoitamas noita asioita. Kiitos hei.

1 kommentti:

Camilla kirjoitti...

Stressi-Tuttu tunne, mut sillon kannattaa ajatella kaikkia hyviä asioita ja muistaa et elämä eletään vaan kerran ja siitä pitää nauttia!(-: