KONY 2012

Nyt aion sanoa oman mielipiteeni tästä. Ja jos et vielä tiedä mikä tää "kony 2012" juttu on, katso ensin tämä.  
Ensimmäinen asia mitä mietin ku näin tän videon oli että kuinka joku voi olla niin sairas että pakottaa lapsia tappamaan omia vanhempiaan? Ja muutenkin hyväksikäyttää heitä. Järkytyin aluksi ja päätin että aion tehdä tämän asian eteen jotain. Niimpä aion siis luultavasti osallistua "Kony 2012 Cover the night" tapahtumaan jossa siis yöllä liimataan julisteita ympäri kaupunkia ja aamulla kun ihmiset heräävät kaupunki on täynnä julisteita ja sillä tavoin kaikki saavat tietää Konysta. Osallistun osittain myös siksi että vaasassa ei koskaan tapahdu mitään, ja olis ihan kiva nähdä miten paljon ihmiset osaa saada aikaan!
  Silti välillä tuntuu että koko juttu on huijausta, ainakin osaksi. Ja juuri sen takia en aio tilata netistä mitään julisteita, eli jos aion osallistua tohon tapahtumaan, tulostan julisteet ihan itse! En jotenkin vaan luota tuohon juttuun kun heti oltiin vaatimassa rahaa.. Eihän se ole pääasia. Sitten on huhuja että kony on jo kuollut.. No siihen en osaa sanoa yhtään mitään mutta toivon että tämä asia kuitenkaan ei mene ihan liioitelluksi media jutuksi. Joten saa nähdä, osallistunko tuohon Cover the night juttuun vai en..
AIOTTEKO TE OSALLISTUA? (: 
 

5 kommenttia:

jasmin kirjoitti...

mä olin aatellu ihan samaa ku säki!;) siis tota et tulostaa ite ne, ja aion kans kyl osallistuu tohon. Ei siitä ole kuitnkaan mitään haittaa jos osallistuu ja se ei olekkaan totta, kun että jos se onkin totta eikä asialle mitään tehdä.

Henna kirjoitti...

Totta(; ! Eli kaikki mukaan vaan koska siitä ei oo mitään haittaa! :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä jos tulee tonne ja ei halua laittaa niitä julisteita? tai siis mitä tona yönä ees tehään?

Anonyymi kirjoitti...

oon kattonu videon kolmesti enkä tajuu mitään mitä tos meinataa vaik ymmärsin kyl noi sanat mitä puhuttii?

Henna kirjoitti...

No en osaa auttaa :( Lue toi koko teksti ehkä ymmärrät jotain?