VASTAUS SINULLE


Olis yks kysymys :) oot matkustellu paljon espanjaan, niin minkä matkakohteen kannattaa valita ? :D
Milellään hienoja rantoja, kauppoja, lämmin sää ja hienoja hotelleja. Hehe
Ensimmäiseks se riippuu mihin aikaan vuodesta oot lähdössä? Jos aiot lähteä talvella, suosittelen Teneriffan Playa de las Amercasia. Oon ollut siellä 3 kertaa elämäni aikana ja oon tykännyt tosi paljon! Playa de las Americaksesta löydät ainakin 3 hyvää rantaa ja ainakin yhden "surffaus" rannan. Täältä löytyy myös kaikkien turistikauppojen lisäksi kivasti osteltavaa (ja varsinkin jos kävelet 1km Los Cristianokseen, sieltä ostin suurimman osan). Hienoista hotelleista en oikein osaa sanoa mitään kun en tiedä kuinka nirso olet hehe.. Mutta jos menet Finnmatkoilla tai Tjäreborgilla, en usko että tulet pettymään. Hinta laatu suhde hotelleita varatessa on siis omasta mielestäni ok. Olimme vuonna 2011 tammikuussa 2vkoa tässä kyseisessa matkakohteessa ja kertaakaan ei satanut! 2 kertaa oli hieman pilvistä mutta ne olivat sitten hyviä shoppailupäiviä. 
Tekemistä sieltä ei ainakaan puutu! Olimme yhden päivän Jungle Parkissa joka oli kuin oikea viidakko mistä löytyi kaiken moisia eläimiä. Toisena päivänä olimme Aqua parkissa joka oli myös kiva paikka. Voit vuokrata auton ja ajella Teneriffan tulivuorelle, joka on monta kilometriä korkea. Oli ihan yli hienot maisemat mutta valitettavasti emme päässet ihan vuoren huipulle kun meillä olisi pitänyt olla talvirenkaat (LUNTA!!) 
Tottakai kesälläkin pääset kanarialle myös joten tätä paikkaa suosittelen lämpimästi. Tiedän että säät eivät ole suosineet kaikkia mutta meitä joka kerta! Hyvää tuuria.. en tiedä?

Toivottavasti tästä oli vähän apua! Kommentoi jos jotain jäi epäselväksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon :D