Without your love, don't know how I survive

Godmorgon! Niin taas tuli tämä sunnuntai aamu mutta mulla onkin tällä kertaa tosi hyvä fiilis. Kahdentoista tunnin unien jälkeen ei varmaan voi olla huono fiilis? Heti aamusta päätin että siivotaan koko perheen kanssa koko talo, sillä välin ku äiti tekee ruokaa. Ja niinhan me sitten tehtiin, siivottiin omat huoneemme ja nyt täällä on ihan putipuhdasta(: Sen jälkeen syötiin maailman parasta lasagnea mitä äiti oli tehnyt. 
  Mulla taas on edessä taas ihan hirveesti koulutehtäviä mutta tällä kertaa ihan odotan niiden tekemistä sillä en oo ollu koulussa melkein koko viime viikolla ja tälläkin viikolla on vaan 3 koulupäivää jonka jälkeen on pääsiäisloma. Mulla on niiden tekemiseen varattu koko päivä paitsi että käyn illalla mummulassa katsastamas niiden upouuden bemarin(; 
 Nyt on taas tässä koneella kulunut puoli tuntia vaikka tarkoituksena oli vaan tulla ilmoittamaan teille että oon elossa.. Taidankin tästä vihdoin häippästä lukemaan kokeisiin ja toivottavasti teitä ei jekuteta niin paljon tänään.. 

Ei kommentteja: