3 asiaa

 Te kaikki muut bloggaajat, jotka luette mun blogia. Voisitteko ystävällisesti lopettaa kopioimisen mun blogista? Tuosta teidän kopioinnista voisin ilmoittaa jo poliisille mutta en tee sitä koska en halua teille ongelmia. Jos haluatte kopioida ideoita, kuvia, tekstejä tai muuta, kysykää multa lupa! Sillä sitä te ette ole tehneet. Tiedän että luette tämän tytöt, joten lopettakaa tuo  kopioiminen jo hyvän sään aikana. Kiitos. 
Muuten, on tosi epätoivoista tuo mitä teet. Kukaan ei sinua huoli sen jälkeen mitä olet tehnyt, ehkä opit sen pian, kun jäät yksin. Minua ne vaan jahtaavat, kun eivät sinua huolineet. Onnea vain yrittämiseen, biatch
 Lidex, eikö teidän rintsikka valikoimista löydy muita kuin BOMBSHELL rintsikoita? Ne jotka eivät ole BOMBSHELL ovat tälläisiä. Täällä suomessa asuu myös niitä jolla löytyy sitä rintavarustusta jotka eivät mitään toppauksia tarvitse! Pienenä vinkkinä vaan.10 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Kaikki noi 3 asiaa, oot niin oikees! Ärsyttävääääääää

Veeratiu kirjoitti...

No mitäs ihmeetä :o Kuin joku voi olla niin törkee et kopioi! Mitä täältä oli kopioitu?

Henna kirjoitti...

Jep!

Henna kirjoitti...

No kopioitiin kuvia ja tekstejä :( Joo no imartelevaa et ne haluu matkii mut vois keksiä vähän omaakin!

Juuli kirjoitti...

haha noi mummurintsikat :'D mut joo ei nois bombshelleis oo mitää järkee!

Henna kirjoitti...

Joo eiks ookki ihanat ;) Noniimpää..

Anonyymi kirjoitti...

Onko sun mielestä todella _IDEOIDEN_ kopioiminen LAITONTA? :D HALOO! Osa blogien tarkoitusta on antaa ihmisille ideoita, oli ne sitten teksteissä, vaatteista, meikkaamisesta tms. Voihan joku väittää sullekkin että oot matkinut hänen blogistaan päivän asun näyttisen tms? Ei tää sun blogikaa paljoa eroa muista samanikäisten blogista, ei pahalla, kyl tätä on kiva lukee näin vanhempana kun itte olin melko samanlainen sun ikäisenä, mut pisti vaan toi kohta hiukan ihmetyttämään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja pieni lisäys, Lindexissä on tietyillä osastoilla kyllä ihan "normaalejakin" rintsikoita jos oikeen katteloo :) Vähemmän siellä on niitä bombshellejä, ostin just eilen kahet "normaalit" rintsikat sieltä itse. :D Mutta se kyllä ärsyttää itteenikin että kun varustusta löytyy vähä enempi ei meinaa millään löytyä mitään nättejä rintsikoita, saatika bikineitä. :D pitää sitten ottaa vaan jotku mitkä mahtuu...

Henna kirjoitti...

Anonyymi: Siis ei ideoita kopioitu vaan kuvia (samoja mitä mä oon käyttäny ja mitä mä oon OTTANU) ja kopioitu suoraan tekstejä! Siis ihan suoraan:) ! Ideoitahan mäkin saan toisista blogeista ! Juu ja kiitoksia, kiva että tykkäät lukea :)!

Nojoo bikinit on vaikeet löytää ja en oo vielä löytäny hienoja "normaaleja" sieltä.. Pitää varmaa uudestaa mennä kattomaa:)!

Anonyymi kirjoitti...

h&m ite löydän rintsikoit mut sielläki o noita bombshell rintsikoita niiku lindexissä. ite en löydä lindexistä muutenkaa ikinä mitää vaatteita.. D: