3 TYÖPÄIVÄÄ JÄLJELLÄ JA ALKAA KESÄLOMA

Iltaa! Tänään on ollut tosi kiva päivä, vaikka maanantait ei yleensä oo niin kivoja. Töissä oli kivaa ja sain tietää että pääsen keskiviikkona työhaastatteluun (en saa teille vielä kertoa minne)! Se piristi päivää kummasti, vaikka pihalla tuuli niin että lensin välillä oikeesti tuulen mukana. Olisin vihdoin saanut mun uuden kameran mutta tuli jotain ongelmia niin EI. Mutta sitä odotellessa sitten.. 
En suoristanut aamulla hiuksia koska mun mielestä ne oli niin hienosti luonnonkiharoilla.. Kuvasta nyt ei hyvin näe mutta.. 
Töiden jälkeen T haki mut töistä ja haettiin myös Marianne töistä. Oli niin ihana viettää pitkästä aikaa vapaailtaa joten me katsottiin vaan serranon perhettä ja naurettiin hehe.. Tulin suomen jääkiekko peliksi kotiin ja tää nyt on jo aika selvä peli, suomi johtaa 4-1. 

Tänään mun silmämeikki onnistui niin hyvin! Tai siis ainakin tuo kajaali, ja ihme ihme se pysyi koko päivän kun yleensä se meinaa illan mittaan valua pitkin poskia. (-: 
Odottelen söpöläisen puhelua ennenkö menen nukkumaan ja sitten heräänkin jo seuraavaan päivään. Toivottavasti teillä oli ihan ok maanantai ja toivottavasti ette lentäneet tuulen mukana ! 

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tää sun blogis on iha älyttömän kiva :o Tykkään ulkoasun väreistä ja yksinkertaisuudesta, vaikka toi banneri (kuva) vois olla pikkase pienempi :D Postauksetki on monipuolisia ja isot, laadukkat kuvat on plussaa (:

Anonyymi kirjoitti...

kivan värinen silmä (: ja oot muutenki nätti :)

Henna kirjoitti...

Kiitoksia molemmat =) !

Jill kirjoitti...

Ihanat silmät sulla ja toi meikki on just upee! :)

http://withlove-jill.blogspot.com/

Henna kirjoitti...

Voi kiitoksia paljon Jill! (:

ellanoora kirjoitti...

Oot tosi nätti!