OLIKS KIVA MATKII MUA LANDESPEDE?

Eilen meille tuli vieraita, nimittäin Riikka ja Makkis oulusta tuli käymään. Muu perhe ja R&M lähti kattomaan  torille kansallisbalettia, mä jäin kotiin nukkumaan rankan työpäivän jälkeen. Heräsin ja Tuukka ja muu porukka tuli tänne. Paahtoleipää nutellalla oli meidän iltapala.. Pelattiin kaikki nuoret ja lapset "Haluatko miljonääriksi" ja Angry Birds peliä (tuhannes kerta). Kello olikin yhtäkkiä jo 23.00 ja mun piti mennä nukkumaan, sillä seuraavana päivänä olis taas työpäivä. Halasin hyvästit Riikalle, nyt ei taas nähdä vuoteen..:( Luvattiin kuitenkin kirjoitella taas toisillemme kirjeitä! Kävin suihkussa ja menin nukkumaan, ja nukuin kuin tukki. 
Tältä näytin tänään, iloisena ja reippaana menossa töihin(; Työpäivä oli 9-14 jonka jälkeen koko perhe haki mut töistä ja mentiin kauppaan. Ostin eväitä ja ruokaa mun ja Tuukan viikonloppu reissulle, namsnams!
Tätä oli pakko ostaa ja kokeilla! (-: Ostin myös joka päivä tarvittavan meikinpoistoaineen. 

Sain tietää että nukun Tuukan vieressä seuraavat 5 tai 6 yötä.. Se oli ihana yllätys koska en tykkää nukkua yksin, on niin ihana nukahtaa toisen kainaloon (: 
Ostettiin nää pari päivää sitte ja pakko sanoo et TREsemme´ onnistuu aina noiden hoitoaineiden kans! 


Lopuks pari kuvaa jotka on näpsitty tällä viikolla, ostettiin vähän siemeniä ja istutetaan ne tänään tonne meidän takapihalle! Saa nähdä onnistuuko noi melonit, hope so!
Muimui everybody!

Ei kommentteja: