CAN I BORROW YOUR FACE FOR HALLOWEEN?

Perjantaina T haki mut töiden jälkeen ja ajettiin suoraan mökille. Ajettiin suurinpiirtein koko matka 40/km tunnissa kun satoi niin kovaa ettei nähnyt eteenpäin! Päästiin kuin päästiinkin perille, juotiin mummun, vaarin ja kummitätini kans kahvit. Ei hetkeäkään kun Marko, Katja ja serkut ajoi myös mökin pihaan! Melkein heti sen jälkeen myös meidän perhe ja Jape tuli mökille. Niin me sitten koko äidin puolen suvun kanssa istuttiin mökillä ja kuunneltiin kun sade ropisi. Harvoin me kaikki ollaan paikalla(-:
Kun muut rupes ruokailemaan, mä ja T päätettiin lähteä takaisin Vaasaan päin. Käytiin kaupassa ostamassa churroja (mitä ne syö espanjassa ja aina serranon perheessä!!). Katsottiin elokuva Sex drive ja mentiin nukkumaan. Sain nukkua koko viikonlopun kultani kainalossa, lovely.
Pieni söpö sammakko mökin edustalla!
 Lauantaina syötiin ihana aamiainen meillä, ja haettiin sen jälkeen Henriikka meidän kyytiin ja suunnattiin Giganttiin ja Gw-galleriaan. Kaikki kolme löysi jotain kivaa(-: Kun tultiin Tuukan luo Marianne oli leiponut aivan älyttömän hyvää pannaria, hyvin meni kaupaks meille kolmelle! Satoi koko päivän, mikä oli vähän tylsää.. Käytiin koirien kans lenkillä monesti, oltiinhan me luvattu olla niille "lapsenvahteja" koko lauantain. Käytiin vuokraamassa leffa Hulluna Saraan ja katsottiin se. Loppuilta katsottiin tv:tä ja Tuukka ja minä mentiin puolenyön aikoihin nukkumaan.


Ei satanu ei! Henriikka lenkin jälkeen :-)


Meidän karvaturrit !!

 Sunnuntaina heräsin noin kello kymmenen, suoraan aamupalalle ja sen jälkeen heti lounas. Lähdettiin meille, vaihdoin vaatteet ja meikkasin. Lähdettiin meidän salaiselle kanttarelli paikalle ja kerättiin pari litraa.. Sen jälkeen Heidi tuli meidän kyytiin ja suunnattiin taas Gw-galleriaan. Kun päästiin kotiin kerättiin vadelmia ja tehtiin kaks piirakkaa. Maailman paras ohje, nami! 


Viikonloppu ohi ja huomenna taas töihin. Oikeestaan mulla on ihan ikävä niitä vanhuksia, kuinka pystyn sanomaa heippa viikon päästä? Nyt kuitenkin suihkuun ja nukkumaan, huomenna on uusi päivä!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missäs oot vanhuksii hoitamas ? :)

Henna kirjoitti...

Anonyymi/ Sairaalassa (-:

Lotta kirjoitti...

niin no arvaa oliko mulle 4 viikon jälkeen :/ meen kyl jokupäivä tervehtiin niitä!

Juuli kirjoitti...

aah henna noi sun ruoka kuvat, iha tulee vesi kielelle :------)

Henna kirjoitti...

Lotta : Mäki aattelin et meen moikkaamaan joskus syksyllä :-)
Juuli: Joo mullaki aina ku katon noita kuvia :-D