"IM DAVID GUETTA BITCH"

Tältä siis näytin 5 minuuttia ennenkö bussi lähti Weekend festareille! Fiiliksissä tai jotain?

 Weekend festival oli awesome! Ihmiset jaksaa valittaa kuinka paskasti kaikki oli, mun mielestä se on vähän asenteesta kiinni(-: Olisitte ihmiset tullu ajoissa paikalle niin olisitte ehtiny! Vaasasta asti me kaikki sinne mentiin eikä jouduttu jonottamaan ja kaikki sujui hyvin. Meillä oli parhaat paikat, eturivissä oltiin molemmat keikat (; David guetta ja Skrillex oli ehkä 25 metrin päässä.. Ihan huikeeta! 

Ainoat kuvat mitä Skrillexistä otin.. Jos tosta nyt jotain näkis :D
Axl Smith


Kotimatka olikin sitten ihan eri juttu.. Laskin google mapsilla että me käveltiin 9 km keskellä yötä. Kaikilla kylmä, nälkä, jano ja vessahätä. 15 taksia soitettiin ja yhtäkään ei tullu paikalle. Vaihtoehtoina oli jo tekaista joku kohtaus että pääsis joko poliisin tai ambulanssin kyydis nukkumaan haha. Onneksi meillä oli kaks sankaria jotka meidät pelasti :) Kello oli tasan 4 kun pääsin nukkumaan.. Yöllä toi ei naurattanut mutta nyt naurattaa, tuun kyllä muistamaan tuon yön ikuisesti!
Lotan kuva!
Lauantaina pitkien yöunien jälkeen suunnattiin Isoon omenaan ostoksille ja syömään. Memmi tarjos meille ruoat ja söin maailman herkullisimman kanaceasar salaatin. Jälkkärinki M tarjos, syötiin uudessa paikassa jogurttijäätelöä. Älyttömän hyvää ja terveellistä (-: Menihän meillä se 5 tuntia siellä, rupes kyllä tuntumaan jo niskassa, jaloissa ja päässä eilisen yön jälkeen. Löhöiltiin loppuilta ja mässäiltiin niin että masut repes. Maistettiin myös uutta mansikka breezeriä, nams! 
 Sunnuntaina nukuttiin taas myöhään, sanottiin heippa Memmille joka lähti töihin. Siivottiin paikat ja lähdettiin ajamaan Vaasaa kohti, kuunnellen radio Sputnikia haha! Reissu joka ei tuu unohtumaan 

6 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ihanii bilder henna ! <3

Henna kirjoitti...

Tack ihana Mia <3 !

Jenni kirjoitti...

åå va nice bilder! shit du sir bra ut på hande fösta :)<3

Henna kirjoitti...

Tack Jenni :) ! <3

annadele kirjoitti...

voi jestas oot tosi nätti ja sulla on täydelliset hiukset! :)
♥ annart-meandmyself.blogspot.fi

eewwaaa kirjoitti...

voi nätti ja ihana blogi sulla ! ♥

http://screamtillthewordsdryout.blogspot.fi/