PIDÄHÄN TOI NAAMA JO SALASSA

Moikka, miten teidän tiistai päivä on sujunut? Heräsin aamulla mahakipuun, se ei kyllä ollut kovin mukavaa.. Joka kuukausi sama juttu, miehillä on helppoa! Otin lääkettä, ei auttanut. Kivut tuli aaltoina, vähän niinkuin supistuksina.. Tietääkö joku tunteen ? Joka kerta teki mieli huutaa kurkku suorana ja paiskoa kaikki kirjat seinään. Istuin kuitenkin vain paikallani ja kärsin. Koulussa sujui kuitenkin hyvin, kipuja lukuunottamatta. Tiistaisin oon aina lukiossa, joten tänään lukujärjestyksessä luki englantia x2 ja matikkaa. Koulun jälkeen odotin bussia ja tulin hetki sitten kotiin. Mulla oli päällä tuo ihana uusi kaulahuivi jossa on pääkalloja ja muuta hassua, tykkään kovasti (-:
Mulla on nyt tosi hyvä fiilis ja kaikki menee hyvin, on vaan yks asia mikä lähestyy mistä en sitten tykkää ollenkaan! Kevät oli ihanaa, samoin kesä. Nyt eka jaksokin vielä on ihanaa, mutta sitten.. 3 jaksoa pitäis jaksaa sitä typerää inhottavaa ökgasrpop:tä. Joka päivä, joka ikinen päivä! Vedän varmaan pussin päähän 18 viikoksi haha.. Saa nähdä miten tää homma tästä etenee, toivottavasti pian mun aivot osaa olla välittämättä. Toivon parasta, pelkään pahinta.

12 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Oot sairaan kaunis, epistä :(

http://id-bn.blogspot.fi

Henna kirjoitti...

Voi kiitos Elli! :)

Linda kirjoitti...

ei oo totta, heräsin just samaan kipuun tänä aamuna, täyttä helvettiä koko juttu! argh, oon samaa mieltä miehillä on todella helppoa! sit saa kärsiä koko päivän koulussa, hyi että, ei ihme että mullaki on ollu naama päin vittua tänään koko päivän ku vatsaan sattuu niin kamalasti... :/ hihi, mut ehkä pitäs lisätä vielä jotain kivempaa tähän loppuun :) eli ps. oot nätti! :)

Henna kirjoitti...

En siis ole ainut.. Mäki kärsin koulusssa ihan pskdlödl meinasin kuolla! Voi kiitos, ihana olet ! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on mun lemppari blogi :) !

Henna kirjoitti...

Voi ku kiva että tykkäät ! =)

Jenna kirjoitti...

Voi että, sää oot ihan liian kaunis! :)

http://justbewhatyoureallyare-jenna.blogspot.fi

Henna kirjoitti...

Voi kiitti jenna :) !!

Ronja kirjoitti...

Ihanat hiukset :)!

http://livelovelaugh-ronja.blogspot.fi/

Girlhh kirjoitti...

kivan olonen blogi sul! : D

www.girlandhighheels.blogspot.com

Iida kirjoitti...

oot superkaunis!! :)

Henna kirjoitti...

Ää voi kiitos kaikki oikeesti ! :)