BUTTERFLIES? I FEEL THE ENTIRE ZOO IN MY STOMACH WHEN I SEE YOU

Ja niin hurahti tämäkin viikonloppu salaman nopeasti! Oon ollut meikittömänä koko viikonlopun, jotenkin ihanaa. Ainakin iho on saanut kunnolla hengittää! Oon ollut lapsenvahtina siis melkein koko viikonlopun, perjantain ja lauantain. Ollaan pelailtu haluatko miljonääriksi ja katsottu talenttia molempina iltoina.  Saunassakin käytiin molemmat illat. Tuukka oli täällä yötä pe-la ja la-su.  Meidän oli eilen tarkoitus syödä kotona äitin laittamaa ruokaa mutta sitten me päätettiin että mennään Marco Pooloon syömään.  

Herättiin tänä aamuna kello 8 ja haettiin Henriikka. Mentiin sokos hoteliin aamupalalle ja voin sanoa että vieläkin on masut täynnä! Arkiluksusta sanon minä (-: Tänään on sunnuntai, mikä tarkoittaa "spa päivää". Naamiot, kuorinnat ja sauna. Rentoudun oikein kunnolla ennenkö uusi viikko alkaa. Mikäs sen parempaa. Lenkki kaatosateessakaan ei kuulosta yhtään pahalta? Hyvää sunnuntaita teille kaikille 
2 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Liityin lukijaksesi, sulla on paljon hyviä & tarkkoja kuvia postauksessa mikä on iso plussa. Tykkääm myös kirjoitustyylistäsi!

♥: http://ilovepassions.blogspot.fi/

Henna kirjoitti...

Voi kiitoksia :) ! Mukava että tykkäät!