KEEP CALM AND PRETEND IT'S NOT MONDAY

Heippa, täällä sitä ollaan taas leppoisan viikonlopun jälkeen! Viikonlopun alkua juhlittiin niillä ikkuna festivaaleilla ja käytiin siis syömässä Fransmannissa (lehtipihvi vei lopulta voiton) ja voi että kun oli herkullista. (Kiva näin nälkäisenä kirjoitella ja katsella kuvia ruoasta..) Ruoan jälkeen oli tiedossa leppoisa ilta katsoen suurimman pudottajan finaalia!


 Lauantaina sain onneksi nukkua myöhään ja iltapäivästä suunnattiin Jeppikseen Fian ja Irren tupareihin! Mukavaa oli kiitos siitä! 

Lauantai-Sunnuntai välisen yön nukuin rakkaani vieressä ja aamupäivästä kokoonnuttin koko suvun voimin mummulaan syömään kaalikääryleitä!
Tänään oli aika tylsä päivä koulussa, ei ollut mitään järkeä että edes menin sinne.. Nyt oon kotona ja äsken mun ihana kummitäti koputti ovelle. Iskäkin on laittanut kanttarelli keittoa ja maha kurnii, ehkä olis aika mennä syömään? Illalla aloitetaan Lotan kanssa uusi kerhokausi, toivottavasti tulee paljon uusia kasvoja :-) Hyvät illan/iltapäivän jatkot teille kaikille. 
Ps. Heti kun ehdin niin arvon voittajan! 

Tässä on muuten mun uudet kenkulit! Mitä pidätte?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katoin eka tota viimestää kuvaa sillee WTF:DD Ratsastusjodhburgit?:D Mutta eikö tossa kantapäässä oo Horzen merkki?:D Oonko mä nyt ihan pihalla, vai harrastatko sä ratsastusta vai onko tollasia ihan jodhburgin näkösiä kenkiä olemassa tavallisille ihmisille, vai onko tuo ees Horzen merkki vai onko tässä joku Jekku?::D::D:D:D:D

AINO kirjoitti...

hihi tosi kivat noi kengät tykkäään! :)ps. ooot tosi kaunis! :)

Henna kirjoitti...

Anonyymi: Joo on siinä se Horzen merkki. Enkä harrasta ratsastusta, ja ei ole jekku :D

Aino: Joo mäki tykkään niistä! Kiitoksia :) !

minskii kirjoitti...

ihana blogi! (:
Liityin lukijaks!

Henna kirjoitti...

Kiva että tykkäät =) !