TORSDAG

Heippa kaikki! Tän viikon viimeinen koulupäivä mun osalta tänään. Jotenkin ihanaa että on kolme vapaapäivää.. Eilen oli vähän ihmeellinen aamupäivä, koulussakaan en voinut edes keskittyä! Koulun jälkeen menin Jennin kanssa poliisilaitokselle. Tehtiin rikosilmoitus jne.. Ne jotka ei siis vielä tiedä, niin jouduin eilen identiteettivarkauden uhriksi. Sinänsä ei mikään iso juttu, mutta laitontahan se on. Ja muutenkin pelottavaa ja sairasta että joku esiintyy facebookissa minuna ja vielä mun kuvilla. 

Tänään on kyllä onneksi jo parempi päivä (-: Sain nukkua myöhään, ja ehdin tehdä vaikka mitä. Sain kyydin kouluun kun satoi ja muutenkin on hyvä fiilis. Meillä on koulukuvaus tänään mutta en aio tänä vuonna ottaa kuvaa, meen vaan luokkakuvaan mukaan. Koulun jälkeen mennään Tuukan kanssa kaupungille ostoksille. Tuun illalla kotiin ja kirjoittelen teille sitten jotakin. Auf Wiedersehen.

2 kommenttia:

SaraCupCakez kirjoitti...

HYVÄ, että menit tekemään rikosilmoituksen! Se sairas ihminen, joka on feikkiprofiilin tehnyt niin ehkä oppii että toi on laitonta :/

Anonyymi kirjoitti...

miten saat sun otsikon tuohon keskelle?:)