MATKUSTAMINEN

 Onko teillä joitain tiettyjä maita, kaupunkeja tai paikkoja missä haluatte käydä elämänne aikana ennenkö kuolette? Mulla on pitkä lista, tai oikeastaan haluasin kiertää ympäri maailmaa, ja nähdä kaikki kaupungit, maat ja saaret. Tietenkin jättäisin väliin ne maat jossa soditaan. Tässä ainakin muutama paikka missä on ihan ihan pakko käydä jos en pystykkään kiertämään koko maailmaa ympäri :-) 
Abu Dhabi
Barbados
Malediivit
New York
Grand Canyon
 Oikeastaan en voi edes mainita mitään erikoisia paikkoja, sillä haluan nähdä koko maailman! Missä te haluaisitte käydä? Vai ettekö ole matkustaja tyyppejä, eikä teille ole niin tärkeää maailman näkeminen :-) ?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä ite haluisin just matkustella Jenkeis osavaltiost toisee, etenki New York ja toi Grand Canyon ois upee!
Ja sit Israeliin haluisin myös :D

Kikki kirjoitti...

Mulla kans toi et haluisin kiertää koko maapallon !

Mutta ehdottomasti ne, joissa varmasti käyn: Lontoo, Australia, USA(varmaa just New York), Aasia (varmaan Japani tai Korea). Muut on sitten pelkkää plussaa !

http://kikkels.blogspot.it/

Petra kirjoitti...

New york, Pariisi, joku ihana lämmin maa ja vaikka mitä muita ! En oo koskaan käyny Suomen rajojen ulkopuolella!

Miimahhh kirjoitti...

Itsekki voisin käydä noissa maissa ja kaikkialla muualla... Toivottavasti minulla on sitte aikuisena rahaa matkustella :)

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa käydä dubaissa abu dabin siaan koska siellä ei ole yhtä tiukat säännöt, abu dhabissa ollaan edelleen aika vanhanaikaisia eli siellä on esimerkiksi kiellettyä kävellä käsikädessä ja suudella julkisilla paikoilla kun taas dubaissa nämä asiat ovat vähän enemmän sallittuja :D dubai on ihan mahtava paikka olen itse käynyt siellä! (: