YOU AND I, WE ARE LIKE DIAMONDS IN THE SKY

Viikonloppu hurahti taas vähän liian nopeaa. Parempaa viikonloppua en kyllä voisi toivoa, kaikki meni juuri niinkuin pitikin! Perjantaina suomen lätkäpeli ja mansikoita, karhunvatukoita ja carambolaa + sauna. Lauantaina sitten Talent ja vähän muuta naposteltavaa. On muuten pakko mainostaa tota Snapple juomaa mitä tuodaan Amerikasta asti, ihan älyttömän hyvää niille jotka on enemmän mehun kuin limsan ystäviä. 

Isänpäivää vietettiin tänään, ensin mummulassa ja sitten fammolassa. Mahat on taas niin täynnä että! Aivan ihana nähdä taas kaikkia sukulaisia ja serkkuja joita ei välttämättä näe niin usein. Miten te vietitte tai vietätte yleensä isänpäivää? Ihan vaan oman isän kanssa vai myös isoisien tai paappojen kanssa? 

Ostin myös vihdoin ja viimein itselleni talvitakin! En halunnut ostaa ihan samanlaista mitä kaikilla muilla on (punainen tai valkoinen takki karvahupulla joka on ostettu cubuksesta).. Tottakai tänä talvena nuo karvahuput on muotia ja melkein jokaisesta takista sellainen huppu löytyy.. Halusin kuitenkin edes jotain erilaista ja rakastuin heti ensisilmäyksellä tuohon takkiin. Tuo väri on vaan niin mun väri, voi että kun oon tyytyväinen! 

Ps. Näette myös noista kuvista että minkä värisistä mun hiuksista nyt sitten tuli! 

7 kommenttia:

janita kirjoitti...

Vietettiin mukava aamiainen isän äitin ja siskon kanssa, ja sitte käytiin Amarillossa syömässä! Oltais muuten varmaan käyty mummolassa, mutta asuu jyväskylässä asti. :(

Henna kirjoitti...

Oi naminami! :-) Niimpä.. Se on aika pitkä matka lähteä ajamaan vaan edestakaisin. Meillä on siinä mielessä hyvä kun kaikki sukulaiset asuu Vaasassa. Mutta kyllähän soittokin jo ilahduttaa isovanhempia, ei se aina tarvi olla kylässä käynti! :-)

Miimahhh kirjoitti...

ihana kakku :)

Henna kirjoitti...

:) eikö!

Salla kirjoitti...

Oi onpas hyvännäköistä kakkua! :)
Muutenkin sulla on tosi kivanoloinen blogi.
Höh, sun lukijaksi liittyminen ei näy mun blogissa, tosi outoa!

Henna kirjoitti...

Juu se oli hyvää :) ! Kiitos!

Joo liityin anonyyminä ja se ei yleensä näy :(

Henna kirjoitti...

Juu se oli hyvää :) ! Kiitos!

Joo liityin anonyyminä ja se ei yleensä näy :(