LOS CRISTIANOS 2013

1.1.2013 me laskeuduttiin Teneriffalle kello 11.30. Bussimatka hotellille kesti puoli tuntia, ja kerrankin me oltiin ne jotka jätettiin ensimmäisenä hotellille. Jouduttiin jättämään laukut hotellille, sillä meidän huone ei ollut vielä siivottu. Niin me sitten lähdettiin lounaalle paikalliseen baariin, ja kuuden ihmisen ruoat ja juomat maksoi yhteensä 16 euroa.. Halpaa eikö?
 Lounaan jälkeen me palattiin takaisin hotellille, jätettiin kimpsut ja kampsut sinne, vaihdettiin pitkät housut hameisiin ja suunnattiin lähimpään Hiperdinoon ruoka ja juoma ostoksille. 
 Tässä näkymä meidän parvekkeelta. 
 Päivä meni laukkua purkaessa ja maisemia ihaillessa. Illemmalla lähdimme Tuukan kanssa rannalle kävelemään ja kävimme syömässä "frozen yogurt":it, ja ne jotka on sitä maistaneet, tietää kuinka hyvää se on!
 Oon ihan päivistä sekaisin, mutta kerron nyt kuitenkin jossakin satunnaisessa järjestyksessä mitä me tehtiin. Kaksi ensimmäistä päivää oli pilvisiä, ja ruvettiin jo miettimään että tuleeko tästä lomasta mitään jos ei edes aurinko paista! Meidän onneksemme, koko loppuloman paistoi aurinko täydeltä taivaalta ja asteita oli joka päivä yli 24. Tässä pelaillaan koko porukalla ja hotellin oma "allaspoika" tuli näyttämään miten homma hoidetaan, haha.
 Tilasin lounaalla ananasmehua, sainkin pelkkää vaahtoa?
 Pikkuveli Henri näyttää vaarille uutta hienoa lentokonettaan (-: 
 Tää oli viimeinen kerta kun saatiin jogurttijätskiä, sillä paikka suljettiin sen jälkeen :(
 Espanjassa joulua vietetään vasta tammikuussa ja sen kyllä huomasi. Kauniit koristelut, lapsille tekemistä, itämaantietäjien kulkue, lahjoja ja vaikka mitä! Espanjassa lapset eivät saa lahjoja joulupukilta, vaan itämaantietäjiltä :)! 
 Henna ja mummu tapasi Paavo Pesusienen höhöö..
 Kävelemässä rannalla.. Pikkusisko Helga ja Tuukka!
 Aamupalaa parvekkeella kello 7.00. Kuinka kaikki maistuukin niin hyvältä aina ulkomailla? Munakasta ja pekonia, kiiwiä ja jogurttia. Puhumattakaan kaakaosta!
 Rannan lähellä oli joku ihme "urheilupuisto" josta löytyi mitä kummallisimpia jumppalaitteita. Tottakai kaikkia piti kokeilla ;) 
 Cannabiksen käyttäjien klubi??
 Strawberry daiquiri
Kaikkilla rannoilla oli ainakin yksi hiekkalinna tai veistos tai vastaava. Sillä jotkut ihmiset keräsi itselleen rahaa. Tässä yksi niistä. 
 Kerättiin simpukoita rannalla...
 Mä tykkäsin tästä paikasta tosi paljon, sillä täällä melkein kaikki oli paikallisia! Tottakai oli perus turisti jutut,  Tenerife magneetit ja sisäänheittäjät, mutta joka paikassa kuuli vain espanjaa. Kaupoissa kukaan ei osannut englantia ja ne vastas AINA espanjaksi vaikka puhuit itse heille englantia. Ja jossain taksissa joku kuski jutteli ja pälpätti espanjaksi niitä näitä, ihan niinkuin me osattaisiin puhua espanjaa? Oli huonekalu liikkeitä ja leipomoita, joita ei monessa lomakohteessa näe. Alempi kuva on otettu espanjalaisten "jouluaattona", lapsille myytiin silloin ilmapalloja. 
 Espanjalaisten jouluaattona oltiin koko porukalla syömässä. 
 Sitten koitti se päivä mistä oltiin paljon puhuttu, nimittäin Jungle Park päivä! Bussilla sinne lähdettiin heti aamusta, tosin ei koko porukalla. Kuvassa Tuukka, pikkuveli Henri ja kummitäti Memmi. 
 Niinkuin nimikin kertoo, paikka todella oli niinkuin viidakko! Vaikka me oltiin samassa paikassa tasan kaksi vuotta sitten, paikka oli edelleen yhtä mielenkiintoinen. 
Tässä oli noin sata kuvaa, ja ollaan nyt noin puolessa välissä meidän matkaa. Mutta nyt mun täytyy rientää tekemään jotain muutakin! Saatte loput kuvat sitten myöhemmin. Toivottavasti tykkäsitte kuvista :) !

5 kommenttia:

Ilona :) kirjoitti...

Vähän mä oon kateelllinen :p

Anonyymi kirjoitti...

Viidakkopingviinejä!

Maija kirjoitti...

Tosi hienoja kuvia, teillä oli varmasti ihana loma.

Henna kirjoitti...

Ilona ei kannata olla :)!

Anonyymi: Joo viidakossa on paljon pingviinejä;)

Maija: Kiitos paljon! Meillä oli oikein rentouttava ja mukava loma, niinkuin kuvistakin näkee. On kuitenkin ihana olla kotona :-)

Kati kirjoitti...

Olipas tosi antoisaa olla hetki kanssanne Matkalla ! Kiitos, ihana elämys = )
Kati
ps. Henry altaalla on ihan preesis kuin Kimmo pienenä !