NEW JACKET

Melkein kaikki vaatteet jotka espanjasta ostin, löysin Stradivarius vaateliikkeestä. Niin myös tämän ihanan uuden takkini! Olen suomesta etsinyt (no en nyt ihan etsinyt mutta jos olisin löytänyt olisin ostanut) mustaa tällaista takkia. En tiedä miksikä tuota "kuosia" kutsutaan mutta ainakin tiedän että tällaiset takit ovat ennenvanhaan olleet muotia. Noh, kuitenkin siellä Stradivariuksessa kun vaaterekkejä pläräsin, huomasin tämän takin. Aluksi päätin että jättäisin sen sinne kun ei sitä löytynyt mustan värisenä, mutta kun kokeilin takkia, en voinut enää jättää sitä kauppaan. Tykkäättekö ? :) 

7 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

Pukee kyllä hyvin! Mullakin on yksi tuon tyylinen "takki" mut sillä ei ihan ulkona enään pärjäis kun ehkä syksyllä koska siinä on puolipitkät hihat.. :D

Henna kirjoitti...

Onpas ihana löytö!! Onko ihan talvitakki, tai meneekö pakkasella? :) oliko sielä kallista, ja paljoko takista maksoit? Oot kyllä nätskä ja oot soppelin kokonen!! :) niinku siis siihen ku oot ennen postannu sun kiusaamisesta pienen pyöreytesi takia :)

Henna kirjoitti...

Toi takki on kyllä aika kylmä ja sopii paremmin kevät tai syksy takiksi, mutta enhän mä voi olla käyttämättä sitä kun se on niin ihana :D Teneriffalla ei todellakaan ollut kallista, ja maksoin tuosta takista 20e. Henna: Pyöreimmilläni painoin 63kiloa ja nyt juuri tänään punnitsin niin yli 10 kiloa vähemmän painoin. Siitä on tosin 2 vuotta kun painoin sen 63kg, ja kertaakaan en ole yrittänyt laihduttaa! Itsekin olen tyytyväinen kroppaani :)

Kiitos molemmille! :)

Ella kirjoitti...

Hei ihana takki! Just tollasen haluaisin. Kauhea tikkitakkihimo :D

Henna kirjoitti...

Joo mäki tykkään tosta paljon! :)

Carita kirjoitti...

ihana takki! ja ihana blogi! :)

Henna kirjoitti...

Kiitos ! :)