PAKKAAMISTA

Aina kun pitää pakata keksin maailman ihmeellisimpiä tekosyitä että välttäisin sen tylsän homman.. Vaikka matkalle on super ihana lähteä, vaikeinta siinä on se pakkaaminen. Ja joka ikinen kerta kun suljet matkalaukun juuri ennen lähtöä viimeistä kertaa tuntuu siltä että jotain on unohtunut, eikö? Ajattelin nyt näyttää teille mitä otan mukaani tuonne Turkkiin ja saatte sitten kommentoida että pakkaanko ihan hirveästi tavaraa vai super vähän. Omasta mielestäni pakkaan tälle reissulle todella vähän sillä olen vain viikon. Kahdelle edelliselle reissulle joilla olin 2 ja 3 vkoa pakkasinkin sitten pari kolme kertaa tämän määrän mitä näette tässä... 
 Yläosat ovat tässä: 3 toppia. Taidan kuitenkin sujauttaa sinne vielä yhden (tai kaksi) toppia.. Aionko tosiaan muka pärjätä vain kolmella? Tuskimpa ;-)
 Kahdet sortsit, farkku ja valkoiset. 
 Kaksi mekkoa, molemmat aika uusia!
 Bikiniyläosia otan mukaan 3, alaosia 2.
 Ja sitten vähän muuta tavaraa, aurinkolasit, pikkulaukku ja kukkakoriste hiuksiin!
 Meikit..
 Aurinkorasva, deodorantti, suihkugeeli, shampoo, kosteusvoide, meikinpoistoaine, harja, hammasharja..
 Kahdet varvastossut.. Mustat on sellaiset ranta/uima-allas/chillailu tossut kun taas nuo aitoa nahkaa olevat nätit rusettitossut ovat niin hyvät jalassa! (+tennarit joilla lähden täältä Suomesta)
Tähän tietenkin vähän muutakin tavaraa, alusvaatteita ja kamerajuttuja. Mutta tässä suurinpiirtein kaikki! Oliko tässä teidän mielestä vähän vai paljon tavaraa? Pakkaatteko itse aina ilomielen jo viikkoja aikaisemmin vai pari tuntia ennen lähtöä? 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakkaat just sopivasti! :) Noilla pärjäät maiosti.

Anonyymi kirjoitti...

Meettekö kahdestaan sinne vai kenen kanssa?

Henna kirjoitti...

Joo toivottavasti pärjään ja jos "hätä" iskee ostan sieltä sitten! :-)

Juu kahdestaan lähdetään!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tollasia shortseja saa :)?