cuando la vida le sonríe - kun elämä hymyilee

Oi vitsi että nää päivät vaan hupenee ohi! Eipäs mulla muita selityksiä tälle huonolle postailulle ole kuin työ, mutta en usko että monikaan teistä kurkkaa tänne blogin puolelle kun on kesä. Mutta asiaan, sillä oon mä kuitenkin vähän jotakin muuta ehtinyt tehdä kuin töitä. 

Viime viikolla mulla oli yks ainut vapaapäivä, ja päätin heti että haluan viettää sen Tuukan ja Tatun kanssa mökillä. Kaksi yötä siellä nukuin ja aamulla sitten lähdettiin aikaisin Vaasaan ja Tuukan perhe heitti mut töihin. Töiden jälkeen mentiin perheen kanssa torille ja hämmästyin positiivisesti kun keskusta oli täynnä kojuja missä myytiin eri maiden ruokia ja tuotteita. Oli Espanjalaisia crepesejä (lättyjä) ja churroja, makkaroita Italiasta, toffeeta ja oliiveja Ranskasta. Hetken tuntui että oikeasti kävelin jossain Espanjan tai Italian pienellä kadulla, kun ihmiset ostelivat kojuista nameja, tuoksui herkulliselta ja myyjätkin olivat ulkomaalaisia! En tiedä kuinka kauan nuo kojut siellä ovat, mutta jos asut Vaasassa niin käyppäs siellä kävelemässä, ihastut varmasti! Kun kojut oli katsottu käytiin koko perheen ja Tuukan kanssa syömässä Marco Polossa. 

Sen pituinen se.. kuvista nyt tuli taas kerran aika ruoka aiheisia :-D Mutta hope you like it! Nyt painun pehkuihin sillä huomenna on työpäivä. Tälle viikolle on vaikka mitä kivaa tekemistä, mutta niistä sitten myöhemmin. Nauttikaa lomasta ihmiset ! :-) 

Ei kommentteja: