KESKIVIIKKO

Iltaa rakkaat lukijat! Mulla on tänään toooosi paljon tekemistä ja pitkä To do- lista, mutta yksi listan tehtävistä oli bloggaaminen. Listalla on mm. koulutöitä, matematiikan lukemista, lastenvahtina olemista, huoneen siivousta ja sen sellaista mukavaa. Kello alkaa olla jo neljä, ja puolet tehtävistä vasta suoritettu. Iiks, en kyllä vietä koneella enää minuuttiakaan kun tämän blogikirjoituksen olen saanut valmiiksi.

Tälläistä mulla oli siis tänään päällä, uudet farkut Bikbokista ja uusi toppi Veromodasta joka näkyi pari postausta taakseppäin. Ajattelin näyttää siitä vähän parempaa kuvaa, joten varsågoda! 

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin kaunis olet :33

Anni Eveliina kirjoitti...

Ihana paita! :)

Henna kirjoitti...

Kiitos :-)

Henna kirjoitti...

Kiitti niin munki mielestä! ;-)

Anonyymi kirjoitti...

voisiks kertoo nopeesti jotain työstäs kirpparilla?:) esim. millainen palkka, työajat (opiskelijalla), työtehtäviä jne?

Henna kirjoitti...

Arvaanko oikein, aiot hakee sinne töihin? ;-) joo ne hakee nyt työntekijää joten pistä ihmeessä cv:tä menemään! En voi palkasta sano sen enempää kuin että normipalkka omasta mielestäni. Työtehtävät: kassalla, vuokrien ottaminen, varaukset, myyntityö yleensä jos jollakin on kysyttävää niin autetaan jne. Työvuoron päätteeksi katsotaan että kaikki pöydät mitkä alottaa seuraavana päivänä on tyhjiä ja lajitellaan tavaroita! Kysy ihmeessä fbssä lisää :-)

Anonyymi kirjoitti...

haha :D saatko sovittuu hyvin kouluaikojen kans työvuorot? :)

Henna kirjoitti...

En oo siellä enää töissä kun koulut alko koska siellä on 2 eri vuoroo, joko 12-19.30 tai 12.30-19.30 ja sehän menee ihan mun koulutuntien päälle eli arkisin en oo siellä. Joskus teen varmaan viikonloppuja!

Nyt oon enemmän Jack&Jonesissa eli sinne vaan mua moikkaamaan ;-)

Anonyymi kirjoitti...

aaa okeii, kiiitti kuiteski tiedosta!:)

Henna kirjoitti...

Olehyvä :)

Jenni kirjoitti...

Ihanat hiukset!!

http://newlife-jnn.blogspot.fi

alisa^ kirjoitti...

voi että oot kaunis ja ihana blogi :)!

http://alisaaj.blogspot.fi/