KORKEASAARI & LINNANMÄKI

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, perjantai aamuna kello 6.00 lähdettiin ajamaan kohti Helsinkiä. Katsottiin Serranon perhettä autossa, pysähdyttiin Juustoportilla ja ajettiin Espooseen hakemaan kummitätiä.
 Syötiin lounas kummitätini luona, jonka jälkeen lähdettiin ajamaan Korkeasaarta kohti! 
 Sille päivälle sattui loistava sää, nimittäin pilvinen mutta +25. Jos olisi paistanut aurinko täydeltä taivaalta, eläimet olisivat olleet piilossa! Päivä oli kerrassaan ihana, kaikkine kameleineen ja jäätelöannoksineen. Tältä me neljä sisarusta näytettiin kun oli aika lähteä kotiin!
 Seuraavana päivänä, heti kello 11.00 oltiin menossa Linnanmäelle. 
Oltiin "laitteessa" nimeltä Panoraama, ja hui kamala kuinka korkealle se nousi. Tälläiselle korkeanpaikan kammoiselle se ei ehkä ollut se paras laite. Näpsäsin teille kuitenkin tämän kuvan, ja pidin silmät kiinni koko loppu ajan :-D
 Onneksi pakkasin tuolle reissulle mukaan uuden punaisen hellemekkoni, sillä aurinko porotti täydeltä taivaalta ja asteita oli yli kolmekymmentä. 
Monen laitteessa käynnin, muutaman jäätelön ja viiden tunnin jälkeen lähdettiin taas ajamaan Vaasaa ja kotia kohti. Reissu oli ikimuistoinen ja kaikki me oltiin ihan rättiväsyneitä kotiin tultuamme. Sen pituinen se!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia :) ja Jee ku aloit taas kirjoittaa tätä, oon jo oottanu ;D
Ps. Miss u, harmi ku ei ehitty nähä kesällä kunnolla.

Henna kirjoitti...

Kiitos ihanuus, mut kuka oot? :-D