MY WEEKEND

 1. Lähdettiin aikaisin perjantai aamuna ajamaan Poria kohti katsomaan Tuukan sotilasvalaa! Ajomatka kesti sellaiset 3tuntia, ja perille päästyä menimme heti hiekkakentälle jossa noin 900 ihmistä sanoi valansa. (Todella piinaavat 45min siinä seistiin ja kuunneltiin..) 2. Sotkussa oli tottakai pakko käydä syömässä munkkipossut! 3. Otin käyttööni Alanyasta ostetut converset.. 4. Naurettiin Tatun kanssa, kun kaikille "ylempiarvoisille" piti tehdä näin, ja ihan tosissaan! En koskaan ollut tiennytkään että niin tehdään, mutta opinpahan minäkin jotain :-D
Kotimatkalla käytiin Tuukan serkkujen luona ja sieltä sitten jatkui matka kotia ja Vaasaa kohti. Nukahdettiin kyllä aika äkkiä, pitkän ja uuvuttavan päivän jälkeen. 1 ja 2. Seuraavana päivänä laitettiin Tuukan kanssa herkkupäivällinen. 3. Jälkiruoaksi mun uutta lempparijäätelöä, kannattaa maistaa! 4. Iltaa vietettiin toistemme kainalossa, nauttien viimeisistä tunneista ennen Tuukan armeijaan lähtöä. Tänään me se sitten vietiin asemalle ja sanottiin hyvästit taas kahdeksi viikoksi. Inttileskenä sitä taas ollaan, mutta nyt mulla on onneksi paljon aikaa keskittyä matematiikan kirjoituksiin jotka lähenevät supervauhtia.. 31päivää.. IIKS! 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lassi oli just kaks viikkoo kiinni ja nyt on kolme viikkoa.. ainoo positiivinen asia tässä on just se että saa keskittyy kirjoituksiin!:/ :)
-jassu

Henna kirjoitti...

Joo Tuukkaki oli JUST 2vko kiinni ja nyt se on taas.. ARgh! Mutta pitää ajatella positiivisesti vaikka se välillä on vähän hankalaa.. :)

Minna kirjoitti...

Toi jätski on ihan sairaan hyvää!
Ihania kuvia :)

minttusblog.blogspot.fi

Henna kirjoitti...

Niin onkin, mun lempparia! :) Ja kiitos!