SOME PEOPLE FEEL THE RAIN. OTHERS JUST GET WET.

 1. Lähdössä taiteiden yöhön ja elokuviin! Oltiin katsomassa Monsterit-yliopisto joka oli niin hellyyttävä elokuva että! 2. Torilla syömässä ilmaisia mansikoita kermavaahdon kera. 3. "For the love of nerds", kyllä ne on aivan ihania! 4. Sinne se taas lähtee, yhyy nähdään 15 päivän päästä 
1. Parin korttelin päässä kodista kameleita.. 2. Alunperin me mentiin vaan katsomaan kameleita, mutta yllätys yllätys nää liput sieltä kuitenkin lähti mukaan 3. Mr. Happy iloisena päästessään sirkukseen! 4. Sirkus oli ihan mahtava ja oli mukava pitkästä aikaa päästä pienempien sisarusten kanssa. 
 1. Isosisko ja pikkuveli lähdössä Lintsilleee 2. "Maailmanpyörään en kyllä uskalla" 3. Makkaraperunat nälkäisille laitteessakävijöille 4. Hui, tuo oli se Panoraama mistä kerroin. Menee kylmät väreet pelkästä katsomisesta.. :-D
 1. Vuokrattiin Tuukan kanssa "Aarresaari" niminen elokuva joka oli kyllä aikalailla samanlainen kuin Pirates of the Caribbeanit. Hyvä leffa sinänsä, jos jaksat katsoa kolmen tunnin elokuvaa! 2. Auringonottoa vapaapäivänä, lovely! 3. Porkkana aurinkorasvaa 4. Ostin vähän uusia juttuja mun huoneeseen, mm. vaaterekin ja mustan säilytyslaatikon kaikille mun laukuille!
 1. Pikkuveli teki hattutempun ja kuvakin oli Pohjalaisessa, proud bigsister. 2. Jepjep, taitaa olla se syksy täällä kun saa ruveta marjojakin keräämään. 3. Lisää auringonottoa 4. Söpöläinen pupunen vailla kotia..
1. Tuliaisia Ahvenanmaalta 2. Lähdössä syömään tyttöjen kanssa 3. Rakas pääsi ensimmäisille lomille 
4. After rain comes sunshine

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miztä toi vaaaterekki on ostettu ja paljo makso?

Henna kirjoitti...

En tiedä mistä se on ostettu ku iskä osti sen mut ainaki se makso 16euroo ! :-)

Anonyymi kirjoitti...

vitsii et viittis kysyy?:) oon ettiny tollast nii kaua !

Anonyymi kirjoitti...

Nii just. Voisikko kysyy. Mäkin oon ettiny tollasta. :D