RANTAPÄIVÄ - NIZZA OSA 3

Kolmantena päivänä me lähdettiin junalla Villefranche Sur Meriin, mikä sijaitsi noin 5min junamatkan päässä Nizzasta. Villefranche on pieni idyllinen kylä jossa on vain muutama tuhat asukasta. Junamatka edestakaisin maksoi pari euroa. Mukaan me otettiin pyyhkeitä, eväitä, uikkarit, aurinkorasvaa ja hyvä mieli! Eihän sitä muuta rannalle mukaan tarvitsekkaan (-: 
Aurinko porotti koko päivän ja asteita oli ainakin yli 25. Maisemat oli huikeat, niinkuin huomaatte kuvista. Vesi oli turkoosia, hiekka valkoista, lämmin ilma, vesi oli lämmintä, seura mitä parasta ja hymy oli huulilla koko ajan. Tämä päivä oli yksi reissun parhaista päivistä 

18 kommenttia:

Saijis kirjoitti...

Oo upeita kuvia!!:o ♥

Henna kirjoitti...

Voi kiitos <3

Johku kirjoitti...

oooh, kelpais mulleki!

Anonyymi kirjoitti...

oot aika pullee. en sitä ennen oo huomannu mut nyt näissä bikini kuvissa sen näkee selvästi :D

Henna kirjoitti...

Haha, voi että te jaksatte anonyymit. Eikö teil todellakaan oo muuta tekemistä? En oo pullee mistään kohdasta ja voin ylpeenä sanoo et tykkään mun kropasta, niin jaloista, mahasta, takamuksesta ja käsistä! Mutta juu, ei niin sanotusti kiinnosta tollasten kateellisten anonyymien kommentit. Että hyvät illanjatkot vaan :)

Henna kirjoitti...

Juu mullekki kyllä tällä hetkellä ;)

Jasmin kirjoitti...

Rakkaat anonyymit, jos ei ole muuta kun pahaa sanomista toisesta, jättäkää se omaksi tiedoksenne ja lopettakaa blogin lukeminen. Te ootte valinneet ihan vapaa ehtoisesti lukevanne tätä blogia ja yksikään bloggaaja ei rupee muuttaan itseensä että olis kaikkien mieleen. ei kaikki kommentit oo ilkeitä ollu, vaan ihan kiltisti on annettu rakentavaakin kommenttia, mutta nää "oot pullee" "oot ruma" kommentit vois jättää oman onnensa nojaan. Henna on blogganu monta vuotta ja hänestä on tullut vaan itsevarmempi vuosien varrella, ei ketään jaksa lukea enää noita kommenteja edes, toi on jo niin mennyt juttu kommentoida toiselle ANONYYMINÄ "oot läski" tänä päivänä on yksinkertaisempaa ku luulettekaan selvittää kuka siellä ruudun toisella puolella kirjoittelee. Että hyvää elämää teillekkin vaan anonyymit. Ette te muuta kun tuhlaa aikaanne valittamalla toisten elämästä ja ulkonäöstä yms, eläisitte ja välittäisitte omasta elämästänne ja lihavuudestanne!:-)

Henna kirjoitti...

Word! Oot aiva oikees, se on jo "so last season" juttu kommentoida pahaa toisten blogeihin.. Mä en oo kommentista moksiskaan, mutta en usko että kaikki osais ottaa tällaiset kommentit ihan normaalisti. Jollekki voi oikeesti tulla tosi paha mieli, enkä ymmärrä miksi joku haluis tahallaan satuttaa toista haukkumalla :( kiitos jassu<3

Anonyymi kirjoitti...

Oiiii ku ihanan näköstä! :D haluun tonne heti <3 ja hah pullee muka, Henna on just täydellinen :3

Henna kirjoitti...

Jep toi oli kyllä niin ihana paikka että! :) ja voi kiitos ihanuus, kuka ikinä oletkaan! <3

Anonyymi kirjoitti...

hei älkää ny suuttuko kaikki :D siis mun mielestä sä vaan oot vähän lihavahkon puoleinen, ku itelläni ei maha oo tollanen löllö, onneks. oon onnellinen mun kropasta ja toivoisin että sulla ois samanlainen täydellinen kroppa ku mulla <3 ennenku sanot tota löllyvää mahaas täydelliseks :D treenaa vähän, ihan vaa vinkkinä ;)

Henna kirjoitti...

Huoh.. Että sä jaksat. Mä en todellakaan toivo kenenkään muun mahaa, sorry vaan. Enkä sanonu että mun maha on täydellinen, mutta mä tykkään siitä ja se riittää! Hassua että löytyy ihmisiä jotka tulee ihan vapaaehtoisesti kehumaan anonyyminä omaa mahaansa! Mutta kiitos taas hyvistä nauruista :-D

Anonyymi kirjoitti...

Henna on hyvä sellasena ku se on.

Miss x kirjoitti...

Oi mitä kuvia! Itselläni on kauhea matkakuume :p Jäin seurailemaan!

http://tryitdoitliveit.blogspot.fi/

xx

Sofia kirjoitti...

upeita kuvia ja ääää nyt tuli törkee matkakuume :< ok onhan se ollu täs jo koko ajan päällä, mut nä kuvat viel kovensi sitä! oot hurjan kaunis :3 sait uuden lukijan!

http://sofiamalm.blogspot.fi

Henna kirjoitti...

Kiitos Anonyymi, Miss x ja Sofia! :)<3

ellanoora kirjoitti...

Oooi mitä matkakuvia! Pieni kateus iski.. Niin ihanan näköistä :)

http://ellanooran.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

no mulla on paras massu minkä sille mahtaa ;)