STIFFEN THAT UPPER LIP UP LITTLE LADY

Iltoja, mitäs teille lukijoille kuuluu? Toivottavasti hyvää! Kotiinpaluu on tuntunut oikeastaan aika mukavalta.. outoa että tuo lause tulee mun suusta, heh. Mun unelma on matkustella, nähdä paikkoja ja toivon että ennen kuolemaani suurin osa maailmasta on nähty. Tänä vuonna oon ollut neljällä reissulla, ja yhteensä oon ollut kaksi kuukautta ulkomailla koko vuodesta. Aika uskomatonta kyllä, ja nyt kyllä tuntuu että pysyn kotona loppuvuoden. Ensivuonna sitten uudet matkat uusien ihmisten kanssa, mutta nyt kyllä mun matkustamiskiintiö on tältä vuodelta täynnä! Toivon että tykkäätte matkapostauksista ja kuvista joita tänne laitan, ne ehkä vähän lämmittää teidän sydäntä ja ehkä syysmasennus unohtuu edes hetkeksi. 

Mun viikonloppu on täynnä kaikennäköistä mukavaa, fammon&faffan luona käymistä, leffamaratonia, rakennusmessut ja saan taas Tuukan mun kainaloon kahden viikon ikävän jälkeen. Ja you know what, Tuukan armeijasta on nyt 1/3 ohi, wihyy! Tänään opin muuten erään asian.. luulin aikaisemmin että tämä lause: "kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan" pitää paikkansa.. mutta sitä se ei todellakaan tee. Tästä nyt tuli tällainen höpöttelypostaus, mutta tänään oli sellainen fiilis että on pakko saada kirjoittaa. Mukavia päiviä ja muistakaa kurkata tänne blogin puolelle jos haluatte nähdä lisää matkakuvia. Adios 

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oot kyllä ihan helvetin ruma ja noi sun hiukset on kans aivan järkyttävän rumat :D Leikkaa nyt ajois muu malli ni olisit edes hieman nätimpi. Ja toi sun huulten mutristelu todellakin saa sut näyttämään vielä rumemmalta ku oot. Ei kannata, vaikka ite olisit sitä mieltä että oli sit mikä ilme naamallas ni silti oot nätti. Ei todellakaan, toi huulten mutristelu + sun hiukset on jotain niin järkyttävää kateltavaa oikeen silmiin sattuu. Mutta hyvähän se on että oot sellanen ku haluat etkä välitä vaikka muitten mielestä olisit kuinka ruma! Muuten kiva blogi :)

Anonyymi kirjoitti...

kuinka niin ei pidä paikkaansa? tai miten siis itse tajusit sen? mitä on tapahtunut? :o

Henna kirjoitti...

Taidan vaan olla kaikille hieman liian kiltti.. En rupea yksityiskohtia sen kummemmin selittelemään! :)

Henna kirjoitti...

Ok! Yks juttu mun on pakko sanoo vaan puollustukseks että en tässä kyllä mutristele huulia millään tavalla, vaan hymyilen vaan hieman! Ja totta, en välitä pätkääkään mitä muut musta ajattelee. Olen tyytyväinen itseeni, tykkään hiuksistani ja pidän itseäni kauniina lähes joka päivä. Joten jos tarkoituksesi oli loukata, et onnistunut. Jos halusit sanoa mielipiteesi, olisi sen voinut sanoa hieman ystävällisemmin! Kiitos :)

luleå kirjoitti...

oho kiva kommentti, haha jollaki on vähä stringit kireällä :'D

Essi kirjoitti...

Voi apua toi ensimmäine anonyymi :'D on kans jollain elämä ku täytyy toisia tulla haukkumaan eikä ees omaa naamaa kehtaa näyttää (: Onneks oot noin vahva nainen :D! Mua tommoset kommentit väkisinki masentaa vaikka ei sais :/

Henna kirjoitti...

Joo tais olla vähä ;)

Henna kirjoitti...

Jep! Tottakai mielipiteensä saa sanoa mutta pitääkö se sanoa noin ilkeästi :-D? Nojoo sillä oli varmaan huono pv.. Ja joo sitä oppii vuosien varrella olemaan välittämättä :)

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta rakentavapalaute on ihan hyödyllistä ja siitä kannattaisi ottaa vähän opikseen. Kaikki palaute ei aina voi olla vain ihanaa. Varsinkaan kun kirjoittaa blokia. Toki ei niistä saa hernettä vetää nenäänsä.

Noora kirjoitti...

Sulla on kans kiva blogi ! :) liityin lukijaksi ! :)

Suvi kirjoitti...

Hei tosi ihana blogi sullakin! Upeita kuvia :)

Henna kirjoitti...

Tottakai rakentava palaute on hyödyllistä ja sitä on mukava joskus saadakkin! Mutta ensimmäisen anonyymin kommentti oli kyllä aika kaukana rakentavasta palautteesta :/

Henna kirjoitti...

Kiitos molemmat tuhannesti! :-)

Henna Eveliina kirjoitti...

mä en tajua miten joku sanoo et sä oot ruma ? :F Et ainakaan mun mielestä! Tykästyin sun blogiin ja alan kyllä seuraamaan :--)

xx
♥ hennaroar.blogspot.com ♥