VÄRIÄ HIUKSIIN

Keskiviikkona suoraan koulun jälkeen suuntasin Asemakadulle, Salong Zoppiin tarkoituksena värjätä pois juurikasvu. Annoin Emmille vapaat kädet, kunhan hän pysyisi suht koht tummassa värissä. Emmi värjäsi sekä juurikasvun että latvat. Lisäksi hän teki kamparaitoja marmoroimalla, ja sillä tavalla syntyy luonnollisen näköiset raidat! Sain myös pesun ja pienimuotoisen hieronnan johon sisältyi ihana banaanimaski (jonka ostin myös itselleni kotiin).. Kahden tunnin parturissa istumisen jälkeen lähdin erittäin tyytyväisenä kotiin. Salong Zoppi on kyllä ihan huikee paikka, missä taiotaan tällaisestä harakanpesästäkin ihanan värinen, muotoinen ja hyvänlaatuinen (-: 
Muistakaa että saatte lokakuun loppuun asti -5% leikkauksista ja -10% värjäyksistä kun mainitsette Salong Zopissa lukevanne blogiani! Varatkaa siis aika numerosta 040 6722738 ja tämä Salong Zoppi sijaitsee siis Vaasassa, Asemakadulla!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis henna ja ihanat hiukset <3

t.Riikka

Henna kirjoitti...

Kiitos riikka<3

Anonyymi kirjoitti...

Miksi sä laitat kaikissa sun kuvissa sun huulet/suun mutruun? Tulee varmasti kauniimpia kuvia, kun rentoutat sun suun.

Henna kirjoitti...

Ihan muutenvaan, ja näytän kyllä hyvältä kuvissa vaikka kuinka huuleni laitan! ;-) Eikä mun huulten asento oikeen pitäis muita häiritä, mutta jos häirisee niin no can do!

Anonyymi kirjoitti...

Vaikutat kyllä mukavalta ja mielenkiintoselta tytöltä, mutta vähän itserakkaalta näitten siun kommenttien vuoksi :)

Henna kirjoitti...

Kiitos :)! Pitää olla hyvä itsetunto että pystyy kirjoittamaan blogia, sillä muuten pienetkin mielipiteet tai "huonot" kommentit satuttavat. En ole itserakas, vaan minulla on hyvä itsetunto, ja ehkä hieman liioittelenkin joskus, sillä mikään muu ei ärsytä huonon kommentin lähettäjää niin paljon kuin että en välitä pätkääkään heistä tai heidän kommenteistaan! :) toivottavasti ymmärsit mitä yritin kertoa!