MÅNDAG

Maanantai taas ja uusi sateinen viikko edessä. Tässä pari kuvaa jotka otettiin tänä aamuna studiossa, kiitos Adelina! Viikonloppu oli ja meni, ihan liian äkkiä. Ehdittiin kyllä tehdä vaikka mitä kivaa, mutta taas eilen jouduin sanomaan heipat rakkaalleni ja arki tuli vasten kasvoja. Perjantaina käytiin keilaamassa perheen kanssa, lauantaina katsottiin leffaa ja oltiin Rossossa syömässä ja sunnuntaina oltiin sukulaisten kanssa. Viimeinen viikko täällä amiksessa lähti nyt käyntiin, sillä ensi viikolla aloitan työharjoittelun ja tänne kouluun palaan vasta keväällä. Paljon on tullut opittua mutta on ihana päästä täältä poiskin. Mitäs muuta.. Joo, kävin ilmoittautumassa matikan ja suomen yo-kokeisiin, en nimittäin ollut tyytyväinen syksyn kirjoitusten tuloksiin. 

Mulla on tänään toooodella pitkä päivä, koulua neljään jonka jälkeen hakemaan pikkuveli päiväkodista sen jälkeen pitämään kerhoa pikkuisille ja vielä sen jälkeen pitäis ahertaa koulutöiden parissa.. I feel like a superwoman! Ihanaa maanantaita teille kaikille ja muistakaa äänestää blogiani täällä

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vaihdoiks housut noiden kuvien välillä, kun toises kuvas on tollaset etuvetskarit ja toisessa ei oo :D

Henna kirjoitti...

Heh, arvasin että joku huomaa :-D ei mulla oli kyllä samat housut, mutta kun photoshoppasin näitä kuvia niin sattui pieni kömmähdys jonka huomasin vasta jälkeenpäin enkä enää jaksanut muokata sitä, ja muutenkin se ohjelma temppuili siihen malliin että annoin sen vain olla. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä arvosanat sait matikasta ja suomesta kun teet ne uudelleen?

Henna kirjoitti...

Matikan yo kokeesta sain huonoimman mahdollisen, olin nimittäin koepäivänä 39 asteen kuumeessa ja keuhkoputkentulehduksessa (yskin koko ajan!). Suomesta sain M ja olin parin pisteen päästä E. :-) tiedän pystyväni parempaan!