MINNE SITÄ SITTEN LÄHTIS?

Tässä vähän kuvia siitä, kun oltiin isovanhempieni kanssa Kreetalla toukokuussa 2011. Ollaan lähdössä kesällä Tuukan armeijan jälkeen kiertämään eurooppaa, tai vähän pidemmälle matkalle johonkin maahan. Meillä ei ole mikään maailman suurin budjetti, mutta silti olisi mukava päästä yhdessä matkalle ennen syksyn opiskeluja. Haluaisin nyt että kerrotte, minne kannattaa lähteä? Paikan pitäisi olla euroopassa tai vain hieman euroopan ulkopuolella, kun ei kuitenkaan minnekkään Austraaliaan olla lähdössä. Kertokaa siis joku paikka jossa olette olleet, mikä ei ole niin itsestään selvä matkailukohde. Meillä on ollut Itävalta ja Italia mielessä.. 

9 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Suosittelen Itä-Eurooppaa! Esim. Praha ja Budapest on ihania :) Junalla pääsee kätevästi paikasta toiseen.. Jos rantalomailua haluaa, niin Kroatia ois varmaan ihana, sinne haluaisin itsekin!

Sofia kirjoitti...

Suosittelen Budapestia! Lennot on halvat ja ainakin meillä ollut huoneistotyyppinen hotelli oli myöskin halpa. Upea paikka ja upeita kauppoja ympäriinsä, tykkäsin! :)

Pihla kirjoitti...

kroatia on tosi kiva paikka tai sit jonnekki espanjaan/ portugalii :)

Anonyymi kirjoitti...

Itävalta todellakin! Olin koulusta Wienissä 2011 ja kokoajan olis kova hinku takasi! Oon ollu myös Pariisissa mutta valitsisin Wienin kyllä ennemmin! Tosin saattaa johtua siitäki että puhun siis saksaa, vaikka omat sanat ja murteethan niillä on Itävallassa. Että en tiedä millasta siellä olis jos ei osais saksaa mutta uskon kyllä et ne osaa ja haluaa puhua englantia paljo mielummin ku pariisis :Dd ja toukokuussa ku oltiin niin oli ihan sikakuuma! 32 astetta joka päivä paitsi sitten viimesenä päivänä satoi.. Mutta tosi hyvät shoppailumahdollisuudet (ei ehditty paljo kyllä shoppailla :( ) ja sitte on myös tämmösiä hienoja kiinnostavia kirkkoja ja linnoja ja raitsikalla ja metrolla pääsee tosi helposti ja se on tosi yksinkertaista, toisin ku sielä pariisis :D! Että jos meet vahingossa vaikka väärään suuntaan niin käännyt vaan ympäri ja tää metro menee toiseen suuntaan :D pariisissa ku on ne metrot siinä keskellä niin sun pitää valita sitten joku käytävä jotta pääsisit sinne toiselle puolelle :D

Saijis kirjoitti...

Sait mulle matkakuumeen aikaan! :) Ihania kuvia<3 Joku Espanja voisi olla kiva :>

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti Islanti! Varmasti erilainen kuin muut maat Euroopassa. Ihanaa luontoa!

Henna kirjoitti...

Kiitos kaikille paljon vinkeistä! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Menorca! Saari kuuluu espanjalle mutta sijaitsee Välimerellä. Olin itse siellä viime kesänä ja oli aivan ihana paikka!!!! Kuvankauniita maisemia ja mahdollisuudet niin rantalomaan kuin patikointiin. Kannattaa mennä Cala'n Boschiin, jos ei ihan halua missään korvessa lomailla. Se on suosituin lomakohde saarella. Suoria lentoja ei saarelle tehdä, että koneen vaihdot esim. Barcelonassa. Hotellit hyvän hintaisia. Suosittelen kuitenkin Finnmatkojen pakettimatkaa, jolla itse olin. :) http://www.finnmatkat.fi/Lomakohde/Espanja/Menorca/?season=kesa-2014

JÅNNA ! kirjoitti...

OIII mitä kuvia :) matkakuume kyllä täällä kova! Jonnekkin valosaan ois kiva päästä, että sais ees jonkunmoisia kuvia! Täällä pimeessä kun ei saa mitään kuvia onnistumaan! Kiva blogi sulla muuten:))
Tuu vastavierailulle, jos kiinnostaapi =)

http://jouua.blogspot.fi