LUUKKU 18: VIIME JOULU


Tässä muutama kuva viime joulusta. Uskomatonta, että aika todellakin menee näin äkkiä.. justhan me koristeltiin joulukuusi ja nyt se pitäis koristella taas? Onneks joulu on aina iloinen asia ja en löydä siitä mitään negatiivistä sanottavaa, paitsi ne pari liikakiloo jotka tuppaa aina tulemaan kaiken syömisen jälkeen. Viimesessä kuvassa näkee että meillä oli valkoinen joulu viime vuonna, ja toivoisin että olis myös tänä vuonna. Vaikka se taitaa jäädä pelkäks unelmaks.. Mutta kaikkea ei voi saada :-)

Mä tunnen itseni oikein kotiäidiksi, nimittäin oon hakenut ja vienyt pikkuveljeäni esikouluun, tehnyt ruokaa, siivonnut ja hoitanut tällaisia "äidin asioita". Mullahan alkoi joululoma jo melkein viikko sitten ja lupauduin lastenvahdiksi koko viikoksi. Ihan mukavaahan tää on, varsinkin kun saa viettää laatuaikaa pikkuveljen kanssa ja saan vaikka mitä tehtyä päivän aikana. Nyt kuitenkin lähden sitä ruokaa tekemään, hyvät keskiviikon jatkot kaikille 

5 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Ihana blogi, ihastuin heti banneriisi. Saijis vinkkasi blogissaan tästä sinun blogistasi onneksi!
Liikakilothan 'kuuluvat' jouluun;) Vaikkei niitä tarvitsisi.. Saahan sitä ja täytyykin herkutella jouluna. Ihania kuvia, valkea joulu taitaa ehkä jäädä haaveeksi myös tänne meille päin..

http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko ottaa itseäs niskasta kiinni tän joulukalenterin kaa?
Ymmärrän kyllä, jos on ollu kiireitä.

Anni kirjoitti...

Ihania kuvia ja oot kaunis:)

Suvi kirjoitti...

Vitsi miten ihanan tunnelmallisia kuvia. Olispa tänäkin vuonna ollut valkoinen joulu! :(

Riina kirjoitti...

aivan ihana blogi sulla!Saijan blogin kautta löysin ja jäin lukijaks ehdottomasti!! Miten oot tehny tuon bannerin. aivan uskomattoman hieno!!!