LUUKKU 2: ENERGINEN AAMUN ALOITUS

Pääsin mukaan Indiedaysin ja VAASANin kampanjaan, jossa tarkoitus oli tehdä erilaisia reseptejä eri teemojen mukaan. Minä sain teemaksi "energinen aamun aloitus" ja valitsin siihen VAASAN Ruispalat Mini. Heti kun kuulin mikä teema minulle tuli, mieleeni juolahti kuitupituiset herkulliset aamupalaleivät! 


Ohje on hyvin yksinkertainen, avaat leivät ja laitat siihen päälle mitä haluat! Ohje on myös nopea, sillä aamulla ei välttämättä aina ole aikaa. Minä halusin tehdä monta erilaista leipää, ja oma suosikkini oli kananmuna tai kevyt metvursti leipä! Näitä on mukava pistää nassuun muutama että jaksaa sitten pitkän päivän! Tarvitset: Vaasan ruispalat mini (clickclick)  Erilaisia vihanneksia, tomaattia, salaattia, kurkkua jne.. Kevyt kinkkua ja kevyt juustoa  Kananmunia tai mitä tahansa muuta mitä haluat laittaa leipäsi päälle!

Nyt voit myös äänestää reseptiäni tai muiden bloggaajien reseptejä täällä! Kannattaa antaa äänensä omalle suosikilleen, sillä kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Day Spa hemmotteluhoito! 

2 kommenttia:

Saijis kirjoitti...

Oii nam kun näyttää herkulliselta! :p<3

Henna kirjoitti...

Se oli kyllä herkullista! :)