LUUKKU 3: KUINKA PALJON RAHAA KÄYTÄTTE JOULULAHJOIHIN?

Niinkuin otsikkokin kertoo, haluaisin tietää paljonko te lukijat käytätte rahaa joululahjoihin? 
Omasta mielestäni käytän hyvin vähän rahaa.. Ostan lahjat vain omille perheen jäsenille, poikaystävälle ja pienet lahjat ystäville. Perheen lahjoihin menee ehkä 20euroa, poikaystävän lahjaan 15euroa ja ystäville 15euroa. Yhteensä siis vain 50 euroa, jos sitäkään.. Mielestäni joululahjoissa ei ole tärkeää suuri päätähuimaava hinta, vaan ajatus. En osta pikkusiskoille omia kihartimia, äidille lahjakorttia tai poikaystävälle tietokone peliä. Kaikista eniten he pitävät harkituista ja omaperäisistä lahjoista, jotka säilyvät pitkään. 

5 kommenttia:

Katarina Kivimäki kirjoitti...

Itse ostan jotain mitä lahjan saaja toivoo. Mun lähipiirissä on niin käytännöllisiä ihmisiä, ettei ne halua mitään "turhaa". Näin myös jokainen varmasti pitää lahjastaan.

Äitille siis ostan todennäköisesti sen haluaman hajuveden, pikkuveljelle pelin jota se toivoo, siskolle jotain kauneusjuttuja ja poikaystävä on vielä mysteeri koska en oo selvittänyt mitä se haluaa :D

Mulla menee varmaan kaikkien lahjoihin yhteensä 100 - 150 euroa. Toki tossa on mukana vielä poikaystävän porukat ja sisarukset, joille ostetaan lahjat yhdessä.

Mua ei haittaa mitä niihin lahjoihin menee rahaa. Kalliskin lahja voi olla rakkaudella hankittu nimimerkillä viime jouluna viimeisistä Fall Cry 3 (tai mikä lie onkaan) tapellut isosisko. Kaikenlisäksi tykkään ostaa lahjoja, joten saatan poikaystävällekkin ostaa moniosaisen lahjan :D

Henna kirjoitti...

Joo, no on toikin summa mielestäni vielä aika pieni! Ja pääasiahan on että lahjan saaja on iloinen, niinkuin kerroit. :)

emmavilhelmiina kirjoitti...

Poikaystävän ja äidin lahjaan kuluu mulla tänä vuonna eniten rahaa. Niiden lahjoihin mulla ei ole väliä paljonko rahaa kuluu koska niitä haluan vaan kovasti ilahduttaa:) Muuten tykkään tehdä lahjoja ja kortteja itse ja muiden lahjoihin oonkin löytänyt hyviä ja halpoja vinkkejä:)

Anonyymi kirjoitti...

Itse annan vain perheenjäsenille ja poikaystävälle lahjan, koska edellisinä vuosina ostettuani kavereille aina joku "unohtui" ja loukkaantui..

Kati kirjoitti...

käytän liikaa rahaa :D nyt jo menny porukoiden ja isovanhempien lahjoihin satanen, kaverit ja poikaystävä tohon sit päälle niin tuun oleen aattona rutiköyhä :---D

http://washed-out-dream.blogspot.fi/
18-vuotiaan valokuvaajatytön blogi :)