NEW BEAUTY PRODUCTS

Ajattelin tulla näyttämään teille parit uudet kauneustuotteet jotka on tässä parin kuukauden sisällä eksynyt tonne mun laatikkoon. Kaikki nää neljä on ihan huipputuotteita, joita voisin käyttää joka päivä!
Tämä tuote on vilahtanut täällä blogin puolella aikaisemminkin, mutta oli pakko tulla sitä vielä kehumaan. Kyseessä siis Arganin muotoiluvoide hiuksille, super hyvä ja aivan ihana tuoksu!
Tästä ripsarista en louvu millään! Maybelinen Great lash, jolla on hintaa vain vähän päälle 7euroa mutta toimii kuin unelma. Tätä ripsaria myös monet julkkikset on suositelleet.. 
Tän sain Lushilta ennen joulua, nimittäin mintun tuoksuinen kuorinta huulille. Voisin haistella tätä pientä söpöä purnukkaa koko ajan, sillä toi tuoksu on ihan huikee! Huulista tulee myös ihanan pehmoiset. 
Viimeisenä muttei vähäisimpänä Salong Zopista ostettu hiusnaamio joka tuoksuu banaanille. Tämä naamio korjaa vaurioituneita hiuksia ja ravitsee niitä. Suosittelen ostamaan, vaikka tämä onkin parturituote ja vähän kalliimpi! Tällä tuotteella saa risukasa tukastakin pehmeän ja sileän :-)

2 kommenttia:

Anni S. kirjoitti...

Tuo lip scrub on kyllä jotain niin parasta ja niin on myös tuo ripsiväri.

Henna kirjoitti...

Joo lip scrub on kyllä ihan sika hyvä! Mutta kyllä tuo ripsarikin saa multa täydet pisteet :)