SUNNUNTAIBRUNSSI

Kun muu perhe lähti kirkkoon alettiin Tuukan kanssa väsäämään brunssia. Keitettiin kananmunia, paistettiin pekonia ja pilkottiin hedelmiä. Kukaan meistä ei ollut syönyt edes aamupalaa ja kun vasta kahdentoista jälkeen päästiin kaikki saman pöydän ääreen niin ei kauaa mennyt kun pöytä oli tyhjä. Masut tuli täyteen ja ei ehditty kun keittiö siivota kun vieraat tuli jo meille "juhlistamaan" mun ja pikkuveljen nimppareita. Sellainen on tää sunnuntai ollut täällä meillä. Mitenkäs teidän sunnuntai on mennyt?

7 kommenttia:

Anni S. kirjoitti...

Ompas herkullisen näköistä, tuli ihan vesi kielelle. Itse oon tänään käyny kävelemässä ja siivonnut ihan simona.

Henna kirjoitti...

Joo se myös oli herkkua :-) joo mäki oon siivoillut mutta ulos en kyllä uskaltautunut -20 pakkasessa :-D

Nelliuu kirjoitti...

Oi nam ihan kauhee nälkä tuli ku katteli noita kuvia. <3
http://nelliuu.blogspot.fi

Jenni kirjoitti...

Hede sku no hadd sutti bra i min masu å... Kom hem halv 6 idag på morgon från nattskiftet å somna kl. 7 kl. 13 vakna ja å 18 börja ett kvälls skift ja fick veta om först där 14 tiden idag på dagen... Nu äntligen halv 12 kom ja hem å får sova ens en stund innan ja ska till skolan imorgon.... :) Siis sellanen sunnuntai hadd jag :))))

Anonyymi kirjoitti...

Miksi et julkaissut ja vastannut mitään kommenttiini jonka laitoin sun edelliseen postaukseen? Ois kiva tietää.

Henna kirjoitti...

Anonyymi/ Heips! En tiedä mistä kommentista puhut valitettavasti. Kävin vielä varmuuden vuoksi läpi kaikki kommentit ja olen kyllä vastannut kaikkeen :o? Ja kaikki kuukauden sisällä tulleet kommentit olen julkaissut! Ehkä kommenttisi ei tullut perille? Kokeile uudelleen :) ! Pahoittelen!

Anonyymi kirjoitti...

okei ei sitten mitään!:)