VUOSIKATSAUS part. 2

BLOGI: Täällä blogin puolella muutosta on tapahtunut aika huomattavasti viime vuoden aikana..Vuoden alussa pääsin mukaan Indiedaysille, mikä oli varmaan se isoin juttu! Olen myös viime vuoden aikana saanut ihan super paljon tuotteita eri yrityksiltä, ja sitä arvostan ihan suunnattomasti! Marraskuun puolivälissä kävin Helsingissä blogitapahtumassa tapaamassa muita ihania bloggaajia. Vuoden aikana on rikottu niin googlen lukijamäärä, päivän kävijäennätys sekä kuukauden kävijäennätys. Huikeeta, vai mitä? Tää kulunut vuosi on siis todellakin ollut hyvä vuosi mun blogille! 

IHMISSUHTEET: Kyllä, olin koko vuoden rakastunut samaan poikaan. Kyllä, perheeni oli yhä sama ja rakastan sitä yhtä paljon, ellen enemmän. Olin lapsenvahtina ainakin kolme päivää viikossa, ja näin sain viettää laatuaikaa sisarusteni kanssa, vielä kun he ovat aika pieniä. Vuonna 2013 vietin siis ihan hurjasti aikaa perheeni ja sukulaisten kanssa, sillä opin että vaikka kaikki ystävät ja tutut kohtelisivat sinua huonosti, perhe on se joka pysyy, aina. Uusia ystäviä en oikein tänä vuonna saanut, mutta en niitä kaivannutkaan (-: 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksei kaverit enää kiinnosta ja miksi et viettänyt heidän kanssa enemmän aikaa ? 30 v perheellisenä äitinä voin antaa sellaisen vinkin että ystävät ovat isona lähes suurin voimavarasi ja niitä tarvitaan aina, myös uusia ;)!

Henna kirjoitti...

En missään kohtaa sanonut ettei kaverit kiinnosta. En vaan saanut uusi sellaisia! Lue ensi kerralla teksti tarkemmin :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ootpas sinä nokkava nuori neiti, et näytä pystyvän ottamaan asiallista palautetta vastaan kokeneemmalta ihmiseltä, tsemppiä jatkoon!

Henna kirjoitti...

En ole millään tavalla nokkava ja otin asiallisen kommentin normaalisti vastaan. Olet oikeassa siinä että ystävät ovat tärkeitä! Sanoin vain ystävällisesti että älä väitä sellaista mitä tekstissä ei lue, ja pyysin lukemaan tekstin tarkemmin :-) jos kommentistani saa nokkavan niin harmi..