VUOSIKATSAUS part.1

 Melkein jokaisessa blogissa on ollut erilaisia vuosikatsauksia ja vuosipostauksia. Minäkin ajattelin nyt tehdä sellaisen, mutta kerron eri osioissa niistä muutoksista ja tapahtumista! Idean sain Emilian blogista.  
MINÄ: Ulkonäöllisesti en ole muuttunut vuoden aikana paljoakaan.. Etuhiukset leikkasin, mutta nekin ovat jo kasvaneet. Vuonna 2013 sain myös raudat pois, kuuden vuoden odotuksen jälkeen! Voitteko kuvitella, kuusi vuotta? Ei ihme että olo oli "tyhjä" rautojen pois oton jälkeen..Sisäisesti muutuin taas hieman enemmän.. Esimerkiksi opin että vaikka kuinka paljon teet töitä joidenkin ihmisten eteen, sitä ei koskaan arvosteta. Opin myös ettei "kohtele muita ihmisiä niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan" ei välttämättä aina pidä paikkansa! Sillä vaikka kuinka kiltti olisit, joiltakin ihmisiltä saat pelkkää paskaa niskaan.. Harmi, mutta se on vaan totta.  Sain hyviä numeroita koulussa, stipendin ja paljon positiivistä palautetta, niin töistä, koulusta kuin ahkeruudesta muutenkin. 

MATKAT: Tänä vuonna tein matkojen ennätyksen, nimittäin 4 ulkomaanmatkaa vuoden sisällä ja yhteensä 2 kuukautta ulkomailla! Tammikuussa oltiin äidin puolen suvun ja Tuukan kanssa Teneriffalla, maaliskuussa olin Espanjan Fuengirolassa työharjoittelussa, toukokuussa oltiin Tuukan kanssa kahdestaan Turkissa ja lokakuussa viettämässä Vaarin 70v synttäreitä Ranskan rivieralla Nizzassa. Mun listalle tuli kaksi uutta maata, Turkki ja Ranska, check ja check. Lennettyä tuli siis yhteensä 35 000km ja 40 tuntia!

4 kommenttia:

Pihla kirjoitti...

ihania noi matkakuvat ♡

pihla-thisismylife.blogspost.com

Henna kirjoitti...

Kiitos :)

Minna Gröhn kirjoitti...

Missä olit työssäoppimassa? :)

Henna kirjoitti...

Olé-kustannus nimisessä paikassa :)