PHONE PICS, YES OR NO?

Tässä teille kuvia tammikuun ajalta mun kännykän galleriasta. Jokunen kuva on myös otettu helmikuun puolella. Mitäs sanotte, alkaako nää kännykkäkuva-postaukset jo kyllästyttämään? Haluaisin kuulla vähän mielipiteitä! Mun mielestä ne on ok, jos ne kuvat on oikeesti suht hyvänlaatuisia ja niitä tulee korkeintaan pari kertaa kuussa. Mutta mitäs te ootte mieltä asiasta? 

16 kommenttia:

Saragunmarie kirjoitti...

Jag tycker om då man varierar kamerabilder o telefonbilder! :)

Henna kirjoitti...

Okei, bra! :)

Anonyymi kirjoitti...

Etkö ollu penkkareissa?

Anonyymi kirjoitti...

Ootpas laiska kommentteihon vastaaja:oo

Henna kirjoitti...

En ollu :)

Henna kirjoitti...

Luulin vastanneeni edelliseen kommenttiin mutta kommentti ei ilmeisesti lähtenyt :) ! Kiitos muistutuksesta

Anonyymi kirjoitti...

Miks et ollu penkkareissa?

Henna kirjoitti...

Meillä kombeilla se ei oo niin tärkee ja iso juttu ku muilla "normi" abeilla. Esimerkiks mun kombi luokalta ykskään ei ollut penkkareissa. Muutenkaan mua ei oikeen kiinnosta juoda ja riehua, en vaan oo sellanen :-) Jätän sen homman suosiolla muille :-)

Anonyymi kirjoitti...

Sori nyt mutta siellä rekassa ja muutenkin sen "koulupäivän" aikana ei saa juoda:) loppujen lopuksi aika harva juo, vasta sitten illalla juodaan jos juodaan. Eikä se mitään riehumista ole. Ittelläni ainakin oli yksi elämäni hienoimmista ja ikimuistoisimmista päivistä torstaina;)harmi että jätit väliin!

Henna kirjoitti...

No kaikki ne jotka tunnen ainaki joi jo päivällä.. Hyvä että sulla oli hauska päivä! :) mun elämän hienoimmat hetket koostuu vaan vähän eri asioista ja priorisoin asiat eri tavalla kuin suurin osa muista nuorista. Eiköhän se ole jokaisen oma asia meneekö vai ei! :) Enkä tunne menettäneeni mitään :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin ärsyttävää tollanen "muilla nuorilla"
Hauskaan voi silti pitää vaikka elämän hienot muistot sun muut koostuukin ihan muista asioista. ...

Henna kirjoitti...

En nyt ihan ymmärtänyt sun kommenttia mutta.. Tottakai voi pitää hauskaa, mun hauska ei vaan oo mitään tollasta :-) miks tosta pitää vielä jauhaa? Jos jollaki on hauskaa ku ne pelaa jalkapalloo ja mä vihaan pelata jalkapalloo nii en mä siitä rupee kyselemää tai kommentoimaan mitään :-D eiköhän se oo jokasen oma asia

Anonyymi kirjoitti...

On on, en tarkoittanut sitä :) sehän on ihan kaikkien oma asia. Otetaan ihan rauhallisesti ;)

Anonyymi kirjoitti...

eihän tätä jaksa enää lukea ku et päivitä koskaan.. tuntuu et haluut lukijoita sillä et kaikki käy aina kattelees onko tullu jtn mut ei oo-.- ryhdistäydy!!

Henna kirjoitti...

Anonyymi/ Enhän mä tällä mitään lukijoita hanki, päinvastoin mähän tiedän että ne vaan katoaa :-D En rupea selittelemään mitään miksi en bloggaa, jos ei aika riitä niin en ala väkisin tänne kirjoittelemaan. Bloggaamisen pitää olla hauskaa, niinkuin se on aina ollut. En vaan tee sitä väkisin, jos ei juuri nyt huvita! :) Lupaan parantaa tässä pikkuhiljaa !

Anonyymi kirjoitti...

Kannattais varmaa miettiä, että onko tässä blogissa enää mitään järkeä. Et kirjota ja jossei ees huvita ni ihan turhaa edes tätä pitää.
Terkuin entinen ja pettynyt lukija