HAMPAIDEN VALKAISU, ENNEN JA JÄLKEEN

 Mulla on ollut hampaiden valkaisu monta kertaa mielessä, mutta mitkään 300 euron hammaslääkäri valkaisut ei oo oikein houkuttanut. Mua on myös pelottanut ne aineet. Mitä mun hampaille tapahtuu jos valkaisen ne ihan millä tahansa kotona? Onneks sitten löysin beconfiDentin, koska heillä on sataprosenttisesti turvalliset EU-direktiivien mukaiset valkaisutuotteet! BeconfiDent on testivoittaja jo monessa maassa, esim. ruotsissa ja norjassa. Heillä on myös yli 50 000 tyytyväistä käyttäjää, ja minä olen nyt yksi heistä. Mutta mites mun hampaidenvalkaisu prosessi kotona sujui? 
 Mulle lähetettiin siis yhteistyön merkeissä Start kit, johon sisältyy 3 muottia, geeli ja sävykartta. Lisäksi sain postissa extrana valkaisukynän ja hammastahnan! Postitus oli nopea ja asiakaspalvelu ystävällistä!

Ensin siis muotoillaan kuuman veden avulla muotti omaan suuhun sopivaksi. Sitten laitetaan geeliä muottiin, laitetaan muotti suuhun ja annetaan vaikuttaa 15 min! Tämä toimenpide toistetaan noin 10 kertaa, peräkkäisinä päivinä. Geeli oli ihan hyvänmakuista, joten ei haittaa vaikka sitä vähän valui suuhun. 
Yhdeksän "toimenpiteen" jälkeen mun ennen ja jälkeen kuvat näyttää tältä! Aika huikee ero, vai mitä? 
Suosittelen beconfiDentiä kaikille, jotka haluaa tehdä turvallisen hampaidenvalkaisun kotona, edullisesti! 
Start kitin saat nyt tarjoushintaan 29,90 ja Start kit missä on toi valkaisukynä on 49,90

10 kommenttia:

LadyDeranged kirjoitti...

Wau aikamoinen ero! Taidanpa itekin kokeilla :) Niin paljon tulee naurettua ja hymyiltyä, että tuommoinen tulis tarpeeseen näille keltahampaille. :D

Henna kirjoitti...

Joo, olihan se ero sit aika suuri vaikka en olis aluks uskonu! Yllätyin ihan itsekin :-)

Henna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Saijis kirjoitti...

Wau mikä ero! Tuota täytyy joskus kokeilla <3! (:

Kata kirjoitti...

Tuota voisinkin kokeilla! Huikea ero:D

Anonyymi kirjoitti...

eli olitko käyttäny tota kynääki ennen jälkeen kuvaa? vai pelkkiä noita muotteja :)

Henna kirjoitti...

Sekä muotteja että kynää ! :-)

Henna kirjoitti...

Joo, suosittelen kyllä! :-) hintakin ei oo päätä huimaava

Anonyymi kirjoitti...

Heissan!
Onko valkaisutulos pysynyt? Oletko vielä tyytyväinen tulokseen?

Anonyymi kirjoitti...

Moi
Nyt kun aikaa on jo jonkun verran kulunut , minäkin olisin kiinnostunut tietämään onko hampaat vielä valkoiset. Kokeilin joskus sellaista solariumissa myytävää valkaisu pakettia jonka vaikutus oli vai ehkä kuukauden ja kärvistely lamppujen alla niin polttavaa, että iho meni rikki. luulenkin sen vaikutuksen perustuneen enempi ihon värjäytymiseen, kuin hampaiden valkaistumiseen.