IHANA PÄÄSIÄINEN

Heippa kaikki! Näin tooosi pitkän viikonlopun jälkeen tuntuu taas tätä puhtia riittävän vaikka mihin. Pääsiäisenä tuli todellakin kerättyä voimiä viimeseen 10 koulupäivään mitä mulla on jäljellä (iiks!). Tuukan sain pitää täällä Vaasassa keskiviikosta ihan tonne maanantai iltapäivään asti, eli nyt jaksaa hyvillä fiiliksillä puolitoista viikkoa odotella seuraavaa kertaa kun nähdään. Ehdittiin tehdä vaikka mitä kivaa, mutta kohokohtana oli ehkä se, että tein ruokaa Tuukalle ensimmäistä kertaa. Monet ehtii jo varmaan siellä ruudun toisella puolella ihmetellä että mikä laiskamato mä oon, mutta voin hyvällä omatunnolla sanoa että Tuukka ei päästä mua keittiöön! Se haluaa aina kokata ja tehdä, ja annan sille aina vapaat kädet. Tuukka on aina luullut etten osaa tehdä ruokaa, mutta tänä viikonloppuna sitten vaadin saada näyttää taitoni. Tuukka yllättyi positiivisesti ja antoi ruoalle arvosanaksi jopa 9 ½, jeee!

Sukulaisia on tullut myös nähtyä ja laatuaikaa vietettyä perheenjäsenten kanssa. Trullittelemassakin (onko se edes oikea sana?) oltiin pikkusten kanssa, ja tais sitä karkkia parisen kiloa tulla. Harmi vaan että se on vähentynyt, sillä silloin kun mä trullittelin vielä täällä samoilla nurkilla meitä noitia oli varmaan päälle parisenkymmentä. Nyt näkyi kaks noitaa, koko päivänä! Kaiken kaikkiaan pääsiäinen oli ihana, rentouttava ja just sellanen kun halusin.

Minkälainen pääsiäinen teillä oli? :-)


5 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Oii kun ihania pääsiäiskuvia! <3 Ihanat nuo kaikki koristeet <3


❤: Lotta / My Happybubble

Lotta kirjoitti...

Oii kun ihania pääsiäiskuvia! <3 Ihanat nuo kaikki koristeet <3


❤: Lotta / My Happybubble

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Löysin sun blogin just. Tuli vaa mielee että onko sussa romaniverta yhtää? :)

Henna kirjoitti...

Ei oo, kuinkas niin? :-) taitaa olla vaan ruotsalaisverta ja sit vissiin serbialais, mut se on jo niin kaukaista että ei sitä varmaan lasketa :-D

Henna kirjoitti...

Voi kiitos, Lotta! :)