MEIKILLÄ VAI ILMAN?

Mä en varmaan koskaan oo ollut koulussa ilman meikkiä, ja nyt kun mietin niin se on aika hassua ja outoa. Mä laitan siis joka aamu "naamarin" päälle ja lähden kouluun. Omasta mielestäni mä kyllä näytän paremmalta meikin kans, joten miksipä en vois vähän ulkonäköön panostaa ja lähteä hyvällä itsetunnolla ihmisten ilmoille. Viikonloppuna ja vapaapäivinä tosin melkeen koskaan meikkaan ja oonkin Tuukan luona, kotona ja kaupoissa yleensä ilman meikkiä. Eli ilman meikkiäkään oleminen ei oo mikään kauhee este, vaan voin ihan hyvin lähteä Minimaniin ilman meikkiä ja silti tuntea oloni nätiksi! 

Se on jokaisen oma päätös meikkaako vai ei, ja toiset on oikeesti nättejä ilman meikkiä ja joillekkin sopii luonnollinen lookki. Mä rupesin meikkaamaan kutosen/seiskan välillä. Tai jos sitä voi meikkaamiseks kutsua, hah. Mustat kajaalit ylös ja alas...hups.. Vuosien varrella oon löytänyt nää omat meikkiniksit, rutiinit ja lempparituotteet. Mun mielestä ihmisen ei tartte käyttää meikkiä, jos ei ite omasta mielestään tarvi!

Mitä mieltä te ootte, tarviiko kaikken meikata joka päivä ja ihan joka paikkaan? Entä käytätkö itse meikkiä joka päivä ja paljonko? Tell me! 

38 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olet kyllä paljon paljon kauniimpi meikin kanssa :)

Anonyymi kirjoitti...

meikkaa vaan, näytät rumalta ilman

Anonyymi kirjoitti...

Näytät hyvältä meikittä että meikillä! Itse on vain tullu rutiiniksi meikata joka päivä. Päivittäiseen meikkiini kuuluu meikkipuuteri,poskipuna (tykkään rajailla cheekbonsseja) ripsiväri,kulmakynä,eyelineri. Lopputulos on kuitenkin melko neutraali vaikka tykkäänki taiteilla makeupilla:) saan huomattavasti enemmän itsevarmuutta meikillä joten keskustaan meneminen ei houkuta ilman meikkiä. Lenkille ja kouluun voin mennä meikittä melko hyvin mielin, eikä todellakaan jokaiseen tilaisuuteen tarvi tälläytyä jos ei siltä tunnu:) olen myös hiljattain alkanut käyttää primeria kasvoille että eyeshadow primeria. Huomattavan positiivinen lopputulos,meikki pysyy ja iho pysyy mattaisena!

Henna kirjoitti...

Juu tiedän, siks meikkaankin :-)

Henna kirjoitti...

Ihan turha tulla yrittämään pahoittaa mun mieltä sillä tiedän että oon nätti ilman meikkiä ja meikillä. Mut nätimpi meikin kanssa :-) kommentin voi jättää myös asiallisemmin! :)

Saragunmarie kirjoitti...

Du e supersöt utan smink!! Skit i va andra surpuppor säger! :)

Henna kirjoitti...

Hihi nämen tack ska du ha finis! :) <3

Henna kirjoitti...

Kiitos! Mullaki rutiini toi aamumeikkaaminen.. Mut voin kyl lähtee esim. sinne kauppaan ilman. Kiitos kommentista :)

Susanna kirjoitti...

Talvella meikkaan useemmin kun kesällä, oikeastaan samaa suosittelisin kaikille. Kesällä kuitenkin ihminen hikoo luonnostaan kasvoista ja sit jos on pakkelikerros siinä päällä niin ei tee hyvää iholle. Muutenkin mielestäni kesällä paljon freesimpi laittaa vaan ripsarit silmiin ja jotain kivaa huuliin. Täytyy myöntää etten koskaan ole käyttänyt mitään peitepuikkoa tms. Nyttenkin käytössä vain kevyt BB-voide. Omasta mielestäni kevyt meikki on aina parempi kuin kilo pakkelia ja varsinkin jos meikkauksen huomaa selvästi... Meikkivoiteen rajat voi kätevästi katsoa niin, että ottaa peilin käteen ja menee ikkunan luo, luonnonvalo näyttää onko mitään kohtia, joissa meikkivoide näkyy liiaksi.

Kiva blogi ja postauksen aihe, jään seurailee :) Nätti olet niin meikillä, kuin meikittäkin :)

Henna kirjoitti...

olet kaunis meikillä ja ilman! älä välitä tuon anonyymin kommentista, jos ei ole pokkaa tulla kommentoimaan omalla naamalla niin se on hänen ongelmansa.

Henna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Henna kirjoitti...

olet kaunis meikillä ja ilman! älä välitä tuon anonyymin kommentista, jos ei ole pokkaa tulla kommentoimaan omalla naamalla niin se on hänen ongelmansa.

SugarRat kirjoitti...

Mie alotin kans meikkaan siinä 6-7 paikkeilla muistaakseni. Ekat meikit oli hennesistä :D tosi laadukkaita... Meikkihän siis on tarkoitettu nimeomaan Korostamaan piirteitä ja hyviä puolia kasvoissa eli ei se väärin oo meikata tai olla meikkaamatta, miten kukin sen sitten teekään enemmän meikin kans tai vähemmän.

Miulle se on osa tyyliä. Jos laitan vähän/en ollenkaan, niin miusta tuntuu et jotain puuttuu tavallaan sillon. En tietenkään aina jaksa just panostaa siihen mun normaali meikkiin, jota on alternativi lookkini takia enemmältikin. Joillekkin mun normi päivämeikki vois olla se ilta/bilemeikki meinaan. Ja mitäs mun bile meikki sit on... hehehe se onkin sit jo ihan muuta. Tykkään et iho on mahdollisimmaan luonnollisesti meikattu ja keyvyesti mut sit silmämeikki ja huulimeikki onkin tosi voimakasta. Joskus saatan vaan laittaa peitepuikkoo silmien alle, sipasta kevyen kerroksen ripsiväriä pensselillä tummentaan silmiä. Kontrastina vedän tosi tumman/voimakkaan/kirkkaan sävysen violetin tai punasen huulipunan ja jonkun ihanan glitterin päälle. Ne on mun vähemmän meikittömiä päiviä. Tosin en kyllä aina jaksa vaan johki lähi paikkaan mentäessä/kavereita nähdessä, nii laittaa naamaani yhtään. Mutta välillä on kiva vetää extravaganza menolla ja tälläytyä keskellä päivää kunnolla loppuun asti! Normi meikkiin kuuluu pohjustus, varjostukset tai poskipuna,high lighteri puuterin kanssa, värikäs tai musta kajaali, 2-4 luomiväriä, ripsari, kulmat ja huulipuna sekä ennen kaikkea pitää vaan hauskaa asenteella ja kokeilla eri tyylejä.

Anonyymi kirjoitti...

En oikeestaan ees huomaa eroo noissa kuvissa:D hyvännäkönen oot meikillä ja ilman:)

Anonyymi kirjoitti...

Oot tosi kaunis ilman meikkiäkin! Kateellinen.

Ite oon nyt alkanu vähentää mun meikkaamista hieman, ihan vaan, koska haluan mun naaman mahdollisimman hyväks, et ei tarvi meikkivoidetta/puuteria käyttää.

Tällähetkellä mun meikkeihin kuuluu; peitepuikko, ripsiväri ja puuteri. Kulmat tummennan vaan.

Erika kirjoitti...

Oot mun mielestä tosi kaunis ilman meikkiäkin! :)
Itse meikkaan myös kouluun/töihin joka päivä, mutta vapaapäivinä en aina jaksa. Joskus kyllä jos on menoa jonnekin (muualle kun ruokakauppaan) ni tulee vapaallakin meikattua. Ennen (muutama vuos sitten) häpesin mennä edes kauppaan ilman meikkiä, koska mulla oli akne. Nykyään se on kuitenkin parantunut ja voin huoletta olla välillä ihan naturaalinakin. Kivaa! :)

heidi kirjoitti...

Itse en käytä meikkiä paljoa, vapaa päivinä lähes ollenkaan. Töihin yleensä hieman pitää ehostusta tehdä kun kuitenkin kaupassa olen töissä :)

elamanikuvina.blogspot.fi

Henna kirjoitti...

Kiitos kätevästä vinkistä ja kommentista! Tervetuloa seurailemaam :-)

Henna kirjoitti...

Hups, tais tulla sama kommentti pariin kertaan. Mutta juu, enhän mä tollasista välitä! :-) ei tollaset lapselliset kommentit mua lyttää. Kiitos kommentista! <3

Henna kirjoitti...

Joo, välillä on kyllä niin ihana käydä jossain kaupungillakin naturellina :-D on niin freesi olo! Kiitti kommentista!

Anonyymi kirjoitti...

Luonnollisuus on yliarvostettua, suurin osa ihmisistä näyttää paljon paremmalta meikillä, joten sotamaalit vaan naamaan :3

Anonyymi kirjoitti...

kerro mitä meikkituotteita oot käyttäny tossa kuvassa? :)

Henna kirjoitti...

Kiitos :) vaikka mun mielestä ero on aika suuri heh..

Henna kirjoitti...

Kiitos! :) ja ethän sä paljoo meikkiä ainakaan mun mielestä käytä!

Henna kirjoitti...

No oot kyllä tossa oikeessa.. Jotkut vois kyl jotaki tuotteita käyttää.. Mutta jos ne tuntee olonsa nätiksi ilman niin mikäs siinä :-D tosin on myös niitä jotka ehkä haluis meikata mut ei meikkaa ku ei osaa.. Kiitti kommentista :)

Henna kirjoitti...

Meikkivoide, puuteri, kajaali, kulmakynä, ripsari ja huulivoide :-)

Anonyymi kirjoitti...

miun mielestä noista siun kuvista ei huomaa ees eroa onko meikkiä vai ei! :) kaunis oot luomunakin :) en kyl ymmärrä miks pitää tulla väkisin anonyyminä haukkumaan tänne, huomaa taas miten jotkut vaan on lapsellisia!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä ihmeen takia mutristat huulias suuressa osassa kuvia? 14 vuotiailta teineiltä sen ymmärtää, mutta sä olet jo 18.. Ilme saa sun naaman näyttämään _todella_ pitkältä ja leuan, suupielet ja otsan kauhean ryppyseks, ei se ole kivan näköstä kuvissa. Kerran olet kaunis niin ei sitä rumilla ilmeillä tarvi pilata! Nätti olet meikittäkin

Henna kirjoitti...

Emmä tiiä miks, ja nää kuvat sattu just molemmat olemaan huulten mutrustus kuvia :-D harmi jos sua häiritsee :( ja kiitos!

Henna kirjoitti...

Voi kiitos ihanasta kommentista :) <3

Essi kirjoitti...

Tärkeintä on, että tuntee ittensä nätiski ja itsevarmaksi kun ovesta lähtee ulos. Oli sitten meikkiä naamassa tai ei :) itse tykkään käyttää vähän meikkiä, sen verran ettei miespuoliset henkilöt usein huomaa eroa :D Itsellä on silti parempi olla kun on vähän ehostanut itseään. Enkä oikeastaan tiedä ketään kuka ajattelisi, että meikitön ihminen on ruma! :D

Anonyymi kirjoitti...

kummassako kuvassa sulla on meikkii ja kummassa ei? en nimittäin nää mitään eroa :O

Anonyymi kirjoitti...

minkä merkkisiä tuotteita?

Anonyymi kirjoitti...

voisitko tehdä postauksen sun ja tuukan(?) tarinasta, siis miten tapasitte, miten juttu eteni seurusteluun? :) tykkäisin kovasti! ootte ihana pari, pus

Henna kirjoitti...

Ekassa ei oo meikkiä :)

Henna kirjoitti...

Malta odottaa pari päivää.. Semmosta on tulossa ;-) ja kiitti paljon <3

Henna kirjoitti...

Kirjoita googleen vaikka "henna nyman meikit" tms.. Pitäis löytyä postaus missä esittelen ne :-). En pysty kännykällä linkkaamaan ite

Henna kirjoitti...

Oot kyllä oikeessa! :)