DAY 3 - SOTKUISIA NAAMOJA, SYDÄNPILVIÄ JA MINIGOLFIA

Kolmantena päivänä me nukuttiin vähän myöhempään ja syötiin myöhemmin myös aamupala. Sen jälkeen lähdettiin vähän ostoksia tekemään, mutta nälkä iski sitten aika pian ja mentiin syömään gyros pitaa, mitä suosittelen lämpimästi kaikille! Lätyn sisällä on lihaa, tuoretta salaattia, ranskalaisia ja tzatsikia. Nam! Syöminen on vähän sotkuista puuhaa, mutta sen takia ei näitä herkkuja kannata jättää väliin!  
Päivä oli tosi lämmin, toi mittari näyttää +29 mutta jostain syystä se luku ei tarttunut kuvaan mukaan. 
Käveltiin sitten takaisin hotellille aurinkoa ottamaan. Tämä maisema näkyy hotellin aulasta ulospäin katsottuna, paikallisten asuntoja. 
Hotellista pari kuvaa
Auringonoton jälkeen syötiin pikainen päivällinen ja lähdettiin parin kilometrin päähän minigolfailemaan!
Iskä lupas tarjota kaikille jäätelöannokset, jos joku meidän perheestä voittais hänet. No, Helga sitten meni voittamaan koko kilpailun ja pysähdyttiin kotimatkalla syömään jäätelöannokset!
Ihana, mukava ja rentouttava päivä taas kerran! Henrin mielestä päivä oli reissun paras, kun saatiin nauraa minigolf radalla monet kerrat. Muut golfaajat käänsivät meihin katseita ja rupesivat itsekin nauramaan meidän jutuille. Ja niinkuin vanha sananlaskukin menee, "nauru pidentää ikää"!

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Maukkaan näköinen jäätelöannos, nam :)

Kata kirjoitti...

Iihania kuvia kyllä postaus täynnä! Kauhea matkakuume apua.. Tuo banana split annos näyttää herkulliselle! Itse söin monia monia splittejä Kanarialla ollessani about kuukausi sitten:3