VÄRIÄ HIUKSIIN

Pääsin mukaan Indiedaysin ja L'Oréal Parisin yhteistyöhön jossa sain mahdollisuuden testailla eri hiusvärejä. Täältä löydät paljon värjäysinfoa sekä opastukset kevään ja kesän kuumimpiin hiustrendeihin. Sivustolla on meneillään myös kiva arvonta jossa valitsemalla suosikkitrendinsä voi voittaa Préférence Glam Lights raitatuotteen (3 sävyä).

Sain mukaani Indiedays Inspiration päivästä Préférence Glam Lights raitatuotteen sekä hiusvärin. Värjäsin omat hiukseni Casting Créme Gloss värillä - tuote jota aikasemminkin olen käyttänyt. Ohjeet siis olivat tutut ja tuloskin todella hyvä! Oli mukava saada vähän väriä tuohon pehkoon!


Préférence Glam Lights raitatuotetta sai siskoni kokeilla, sillä hänellä on vaaleat hiukset ja hän halusi vähän vaihtelua tuohon maantienharmaaseen juureen.


Nyt meillä molemmilla on kesäksi uudet nätit tukat, joihin saa nyt tehtyä kivoja kampauksia! Juurikasvutkin on mulla veks ja voin jo alkaa suunnittelemaan juhlakampausta.. iiks! Mitäs ootte mieltä näistä värjäystuloksista? Me ollaan ainakin tosi tyytyväisiä!

Muistutan vielä brändisivusta, josta löydät muidenkin bloggaajien värjäyskokeiluja, sekä paljon vinkkejä ja ohjeita! Kannattaa myös osallistua siihen arvontaan, jossa 50 onnekasta saa valitsemansa raitatuotteen!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Värjäskö sun sisko ite noi hiukset? :)

Henna kirjoitti...

Mä vissiin kirjotin vähän epäselvästi, pahoittelut. Mut ei, mä kyllä värjäsin sille! :) En usko et tota kovin hyvin saa ite, paitsi jos on super taitava käsistään!