BANGERHEAD - EXPERTS IN BEAUTY

 En tiedä ootteko jo tuttuja tällaisen kauneustuotteiden jäälleenmyyjän kans ku Bangerhead? Sain valita heiltä pari kiinnostavaa tuotetta ja sain ne postissa eilen! Bangerheadilta löydät kauneustuotteita sadoilta tuotemerkeiltä kuten RedkenbareMineralsLumene ja Dermalogica – halvemmalla kuin kaupoissa. Kosmetiikanhajuvedenihonhoito- ja hiustenhoitotuotteiden ostaminen pitää olla helppoa ja turvallista, vai mitä? 
Valitsin tietysti heidän huikeasta Victorias Secret valikoimastaan yhden Body Lotionin - nehän ei petä koskaan. Suuresta valikoimasta oli tosi vaikea valita joku, mutta päädyin suosittuun Mango Temptationiin. Täältä pääset selailemaan Victorias Secretin tuoksuja ja rasvoja!
Sain myös Bangerheadin omat hiustenhoito tuotteet, nimittäin kuivashampoon, lämpösuihkeen ja suolasuihkeen! 
Bangerheadilla on myös oma "Koti & Spa" tuotteiden valikoima ja valitsin sieltä Voluspan Macaron kynttilän!
Kaiken kaikkiaan oon super tyytyväinen tähän pakettiin, kiitokset siitä siis Bangerheadille! Yli 50 euron tilauksiin on nyt ilmaiset toimituskulut ja Summer Salekin on meneillään. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa verkkosivut, löydät ne täältä!

3 kommenttia:

Venla P. kirjoitti...

Mua kiinnostais tosi paljon tilata tuolta sivustolta. Oon kiinnostunu siellä myytävästä The Balmin Meet the matt nude paletista. Näytti muiden arvosteluissa niin ihanalta! :)http://daisy-beconfident.blogspot.fi/

Oonae kirjoitti...

Ui juku ,miten ihanan näköisiä juttuja oot saanut!

Henna kirjoitti...

Joo, olin tosi iloinen ja kiitollinen kun paketti saapui! Mahtavia tuotteita kaikki :-)