RENTOUTTAVA KYLPYLÄLOMA

Me lähdettiin maanantaina kauan odotetulle kylpylälomalle perheen ja Tuukan kanssa, kylpylään jossa me ei koskaan oltu käyty. Peurunka sijaitsee lähellä Jyväskylää, sopivan ajomatkan päässä ja järven rannalla.
 Ihan ensiks mun on pakko kehua meidän hotellihuoneistoa. Kaksi makuuhuonetta, keittiö, oma sauna ja parveke järvelle päin! Kokoa tällä huoneistolla oli peräti 70 neliötä, joten tilaa meillä oli ja rutkasti!
 Aktiviteetteja oli vaikka minkälaisia.. Oli mahdollisuus harrastaa frisbeegolfia, minigolfia, patikointia, rantalentistä, sählyä, keilausta ja sulkapalloa. Tekeminen ei siis loppunut missään vaiheessa!
 Maisemat oli ihan huikeet, ja samoin säät. Suomen kesä parhaimmillaan!
 Huoneiston keittiöstä löytyi kaikki keittiövälineet ja astiat, ja laitettiinkin Tuukan kanssa eräs ilta oikein herkkuruokaa koko perheelle! Pakko antaa plussaa astioista, sillä kaikki olivat Iittalaa tai Fiskarsia! 
 Pakollinen aamupala kuva hehe.. Siitäkään ei muuta kuin positiivista sanottavaa! 
 Kylpylässä viihdyttiinkin sitten yhteensä loman aikana varmaan yli kymmenen tuntia.. Oli hemmottelualtaita, Euroopan pisin liukumäki, infrapunasauna, höyrysaunat jne. Kaikille oli siis jotakin! Ja kylpylä oli aina niin tyhjä, että aina oli porealtaat tyhjät eikä liukumäissä ollut jonoja!
Kun otettiin nokka kohti kotia, kysyin kaikilta autossa minkä arvosanan he antaisivat reissulle.. Kaikki antoivat täydet kympit, ja niin annan minäkin! Mahtava reissu ihanassa seurassa 

11 kommenttia:

Kotilan Riikka kirjoitti...

Peuruka on hieno paikka! Mukavaa kesää!

Henna kirjoitti...

Joo se oli tosi ihana paikka! :) Kiitos samoin sulle :)

Eveliina kirjoitti...

Oooh näyttää niin ihanalta!!

http://www.six-feet-tall.blogspot.com :)

Maija kirjoitti...

Olipa jälleen mukava lukea kuulumisiasi :) Upeat kuvat taas :) Oikein hyvää loman jatkoja sinulle! :D

Oonae kirjoitti...

Paljonko oli hintaa huoneella :)?

niina kirjoitti...

mäki oon ollu tuolla kahtena vuonna poikaystävän kanssa ja on kyllä mahtava paikka! aamupalat ja huoneet on ihan täydellisiä ja uimaosasto kans :) ei mitään valittamista!!

niina kirjoitti...

mäki oon ollu tuolla kahtena vuonna poikaystävän kanssa ja on kyllä mahtava paikka! aamupalat ja huoneet on ihan täydellisiä ja uimaosasto kans :) ei mitään valittamista!!

Mila_ kirjoitti...

Mä olin kans tuola talvella:) oli kyllä tosi kiva paikka ja tuo liukumäki oli kans kiva:)nyt vissiin tossa keskialtaassa ei ollut semmosta jännää ilmarataa mis pysty menemää, nimittäin talvella se oli :) vissiin oli sitte varmaan vaan jonkun tietyn ajan:)

Henna kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! :-)

Huoneen hinta oli yöltä 252 euroa, johon sisältyi aamupala ja kylpylään sisäänpääsy!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sun kik nimi on ja jos sul ei oo kikkiä niin mikä sun puhelimennumero on?

Henna kirjoitti...

Mun kik on hennanyman