6 TAPAA TULLA ONNELLISEMMAKSI

Vietä enemmän aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa. 
Pysyttele rakastavien ihmisten lähellä ja vietä heidän kanssaan aikaa. Myös he, jotka sanovat viihtyvänsä paremmin yksi, ovat onnellisempia muiden seurassa. Jos jokin painaa mieltä, saat myös tukea läheisiltäsi.

Nuku tarpeeksi
Tutkimusten mukaan erittäin onnelliset nukkuivat noin 8-9 tuntia vuorokaudessa. Jatkuva unenpuute on vaarallista ja se aiheuttaa masennusoireita ja stressitiloja. 

Ole optimistinen
Onnelliset osaavat keskittyä siihen, mikä on hyvin. Mieti kolme asiaa, jotka sujuivat tänään hyvin. Optimismi vähentää huolia ja murheita.


Anna anteeksi
Pyri antamaan anteeksi toisille ihmisille. Oleellinen juttu - jos et anna anteeksi, raahaat negatiivista asiaa mukanasi. Kun antaa anteeksi, pystyy päästämään irti menneestä ja uudet asiat mahdollistuvat ja tilalle voi saada jotain parempaa.

Älä kadehdi
Intohimon pahin vastustaja on kateellisuus. Elämässä eteneminen hankaloituu, jos kadehdit muita. Keskity siis omaan tekemiseesi, ja aseta itsellesi tavoitteet. 

Auta muita
Dalai Lama sanoi, että jos haluat olla onnellinen, harjoita myötätuntoa. Se vähentää omaan napaan tuijottamista ja vatvomista, mitä monet harrastavat liikaa.


Tässä muutama neuvo, jotka halusin jakaa teidän kanssa. Näitä noudattamalla elämääsi tulee ehkä hitusen enemmän hymyä tai hyvää mieltä.. Sitä en tosin voi luvata, mutta mulla nää on ainakin toiminut! :-)

2 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Ihana postaus, ihanaa kun olit selittänyt kaiken lyhyesti, mutta ytimekkäästi! En kuitenkaan tarkoita sitä ettenkö jaksa lukea:')
Kuvat olivat melkoinen piristys tähän postaukseen, mahtava postaus tosiaankin ♥

Rosa kirjoitti...

ihana postaus :) ikinä ei voi tehdä liikaa onnellisuuden eteen!