UUSI KOTI

Heippa kaikki! Tällä kertaa kirjoittelen ihan eri paikasta, ja kerron nyt uutisen minkä jotkut fb-kaverit tietää jo... Me ollaan Tuukan kanssa muutettu Joensuuhun asumaan! Tuukka sai opiskelupaikan täältä, ja etsittiinkin koko kesä meille hyvää vuokrakämppää. Sellainen löytyi kuin löytyikin ja nyt me asustellaan täällä, Joensuun keskustassa, 51 neliöisessä kaksiossa. 
Tavarat alkaa olemaan jo paikoillaan, ja tää alkaa jo näyttämään kodilta! Mutta nyt haistan pullan tuoksun jo tänne olohuoneeseen asti tuolta keittiöstä.. Heh, pakko rientää.. Kuulumisiin!

4 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Voi vitsi, ihanaa! :) Voitko kertoa tarkemmin jossain postauksessa ajatuksista yhteen muuttamisesta ja omasta kodista? :) Niin mielenkiinnolla lukisin, koska minua ja poikakaveriani taitaa odottaa tuo vuoden päästä

Maija kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin <3

Henna kirjoitti...

Tottakai voin, hyvä idea! :) joudun toteuttamaan sen vaan vasta myöhemmin, sillä haluan kirjoitella kokemuksia tästä yhdessä asumisesta, ja ollaan asuttu täällä vasta pari päivää :-D mutta postaus on kyllä tulossa, kiitti ideasta :-)

Henna kirjoitti...

Voi kiiiitos Maija <3 :-)