KESKIVIIKKO


 Heipparallaa! Ajattelin nyt vaihteeks tulla vaihtamaan tänne ihan pelkästään kuulumisia, kun niistäkin alkaa olla jo jokin aikaa. Mun perhe oli käymässä täällä Joensuussa viime viikonloppuna. Käytiin kaupungilla, saunottiin, syötiin pizzaa, naurettiin Uuno Turhapurolle, nukuttiin myöhään ja vietettiin vaan laatuaikaa, kun sitä kahteen viikkon ei ollut ollenkaan. Mun perhe tykkäs asunnosta, kaupungista ja koko alueesta, ja tulevat mielellään uudelleen käymään. Hauska viikonloppu siis takana! 

Maanantaina mulla alkoi virallisesti opinnot avoimessa yliopistossa. Opiskelen siis kasvatus ja aikuiskasvatustiedettä, joka on tosi mielenkiintoista. Luentoja on muutama, ja loput työt tehdään itsenäisesti kotona. Oon niiiin innoissani! On hassua lähteä aamulla kotoa Tuukan kanssa kouluun, samaan kouluun! 

Nyt kuitenkin riennetään Tuukan kanssa ruokakauppaan, ostamaan jugurttia, hah! Jotkut on myös pyytäneet postausta tästä meidän yhdessä asumisesta ja muutosta. Heti kun saan hieman ylimääräistä aikaa, ajattelin tällaisen postauksen toteuttaa. Mutta nyt kuitenkin sinne ruokakauppaan, adios!

Ei kommentteja: