AURINKOA JA ENERGIAA PURKISTA

Täällä Joensuussa säät alkaa muuttumaan tosi harmaiksi, synkiksi, sateisiksi ja tylsiksi. Näin syksyn tullen, on mun mielestä tärkeää alkaa huolehtimaan vitamiinien saannista. Mä pääsin mukaan super kivaan blogiyhteistyöhön Minisunin kanssa ja sain kolme purkkia vitamiineja kotiin testattavaksi. 
Sain  testaukseen kaksi eri purkkia D-vitamiinia, 10 mikrogrammaa ja 25 mikrogrammaa. Molemmat näistä on hyvänmakuisia purutabletteja, tosin noi 25mikrogramman on vähän pienempiä. D-vitamiinin vaikutuksesta kalsium imeytyy paremmin elimistöön. D-vitamiinin on todettu vaikuttavan suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ja vähentävän infektiosairauksien riskiä. Kesällä D-vitamiinia saadaan lähinnä auringosta, mutta näin syksyn ja talven tullen suomalaiset eivät saa sitä juuri mistään. 
Kolmas purkki minkä sain sisälsi Multivitamin purutabletteja. Tästä tuli heti mun suosikki, sillä se sisältää vaikka kuinka paljon eri vitamiineja, just niitä mitä keho tarvitsee. Riittävä vitamiinien ja hivenaineiden saanti ylläpitää terveyttä ja auttaa jaksamaan arjessa! 

Etkö tiedä mitä vitamiineja sun kannattais syödä? Minisun Vitamiinikone selvittää sen sinulle! Testiin pääset tästä

2 kommenttia:

Susanna Taanila kirjoitti...

Hyvästä aiheesta tehty postaus :) ja etenkin toi linkki viimesenä oli mainio, heti piti mennä kattoo mitä ne mulle tarjoais :D
parasta kun noi pillerit maistuu kaikki niin hyviltä :)

Henna kirjoitti...

Kiva että tykkäsit! :)