HOME SWEET HOME


Yli kahden viikon reissussa olon jälkeen oon vihdoinkin kotona. Ensin olin viikon Vaasassa, ja sitten lähdin viikoksi Turkkiin. Matka oli aivan ihana ja rentouttava, ainoana miinuksena oli todella traaginen tapahtuma joka järkytti koko meidän matkaseuruetta, äärettömän paljon. 

Lennot oli Vaasasta, eli kun sunnuntai iltana laskeuduttiin en ollut vielä kotona, vaan edessä oli 500km matka tänne Itä-Suomeen. Onnekseni mun isovanhemmat tuli mun mukana tänne Joensuuhun ja siksi en bloggannut heti kotiin päästyäni. Nyt kuitenkin aikaa löytyi ja ryhdyin oitis tekemään hoitamattomia asioita.. 100 sähköpostia, maksamattomia laskuja, kuvien muokkaamista, laukun purkamista.. Ihaninta tässä on kuitenkin se, että sain tulla takaisin oman kullan kainaloon 

Miltäs kuulostais, olisitteko halukkaita näkemään matkakuvia? :-)

4 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Jos jaksat, niin laita vaan kuvia:)

Anonyymi kirjoitti...

Aivitsi kun ärsyttää tuommonen, että sanotaan jostain äärimmäisen traagisesta tapahtumasta, mutta sitten ei edes anneta pientä vinkkiä mikä se on :D ihminen on kuitenkin luonnostaan utelias. Ja jos tapahtuma on liian henkilökohtainen täällä paljastettavaksi, tarvitseeko sitä maininta ollenkaan? Kiitos ja anteeksi. Sulla on kyllä tosi ihana blogi ja oot upea nainen, mutta tuo nyt pisti silmään :D

Henna kirjoitti...

Joo, oot kyllä aivan oikeessa! :-) Mietin hetken että kirjotanko sitä ollenkaan, mutta päädyin kuitenkin kertomaan totuuden matkasta. Tapahtuma ei sattunut minulle tai meille. Luojan kiitos.

Kata kirjoitti...

Apua mitähän on sattunut..:/ Anyway ootan innolla matkakuvia, en malta odottaa että nään tässä matkakuumeisena kaikki rannat, kadut ja uima-altaat!:') ♥ Toivottavasti reissusi oli muuten mukava, vaikka jotain traagista tapahtuikin.:)