KÄYMÄSSÄ "KOTIKOTONA"

Viime viikon maanantaina herätys soi 5.45, oli aika lähteä koti kotiin! Junamatka täältä Joensuusta Vaasaan kesti yhteensä 8 tuntia ja vaihtoja oli 2. 
Olin onneksi ostanut uutta lukemista, sillä muuten matka olisi sujunut aika kehnosti. Pitkän matkan jälkeen juna-asemalla mua vastassa oli fammo ja Heidi. Kotiin päästyäni sukulaisia rupes tulemaan ovista ja ikkunoista (no ei nyt ihan mutta...) ja juotiin siinä kahvit ja herkuteltiin vähän. Myöhemmin illalla päätettiin Helgan kanssa vielä lähteä sienestämään ja löydettiinkin sitten muutama litra kanttarellejä!
Seuraavan päivän iltana olikin sitten peli jota oltiin odotettu jo monta päivää.. Sportin koti-ottelu Bluesia vastaan. Peli oli huikee, ja meidän onneksi valittiin juuri se ottelu minkä ne voitti 6-2. Muut ottelut onkin sitten ollut vähän huonompia.. Pelattiin sisarusten kans myös "Haluatko miljonääriksi"-peliä ja arvatkaa kenestä tuli miljonääri? ;-)
Perjantaina päätettiin leipoa muffinsseja ja omenapaistosta, nam! Viimeisessä kuvassa oonkin sitten jo kotona, väsyneenä mutta onnellisena. Luulin etten ollut suunnitellut kyseiselle Vaasa-reissulle paljoakaan tekemistä, mutta yllättäen jokaiselle päivälle oli vaikka mitä ohjelmaa. Mun reissu oli todellakin onnistunut, mutta oli ihana palata takaisin kullan kainaloon. 

Ei kommentteja: